רציתי להגיד תודות..

טל-יה

New member
רציתי להגיד תודות..

לאתנה על האירוח מקרב לב.. לשקדי על ההסעה הלוך ושוב (דרך אגב אני אהיה בסדר לא לדאוג) לזהבוש על המתנה הקטנה תודה מקרב לב שלוחה לי אלייך. ולכולכם היה נחמד אווירה נחמד. והשקעה בגורמה על השולחן. ול- אדונינו מורינו רבינו ואורניהו הפסדתם.

שקדי

New member
רווח לי טליה....באמת דאגנו....../images/Emo13.gif

ותודה לכל אלה שהנעימו לנו את היוםהיה נעים וטעים ונחמד מה עוד תבקשי מאיתנו מכורה ואין ואין עדיין....... ותודה מיוחדת לאתנוש שאירחה ברוחב לב ובכייף ולעץ המנגו קטום הצמרת שהרעיף עלינו מצילו כל היום להתראות במפגש הבא....................

האדמור

New member
טליה את בסדר?../images/Emo24.gif

לא הייתי במיפגש וכבר לא טוב לך??????????

טל-יה

New member
האמת שקדי ../images/Emo101.gif

שה -
נפוחה וקצת שטפי דם אבל זה יעבור. יותר התפדחתי שנפלתי על הכביש... מאשר הכאבים.. ותודה על הדאגה

magy

New member
עכשיו אני בבית, עכשיו אני כאן......

ורוצה להודות מקרב לב לאנשים שהנעימו לנו את היום ...... באיכפתיות, בחיבה ובאמפטיה. היה כיף להתחבק איתכם, ....בשביל זה אני למפגשים.... החיבוקים מחזיקים ומחזקים אותי......כי הם באים מכל הלב. נשמות שלי, הייתם עשיריות , אחד אחד,,,,,, אם יש לי מזל יחיד, זה האנשים בפורום הזה........ בלי צחוק....... ועכשיו אני הולכת לבכות לי קצת.......... עד להודעה חדשה.......... גם למנהלים מותר לבכות, נכון????? להתראות בקרוב......

אורניהו

New member
לא לבכות!

לא לבכות,זה לא הזמן לייסורים לא לבכות,כאן כולנו אוהבים לא לבכות,ולא לדמוע!כי כולנו חברים. לא לבכות,ורק לשמוח,החיים הם כמו שירים. לא הבכי,לא פורקן הוא.גם אם חלק מהזמן קצת עצוב בלב,ומהו?והפתרון ממש הוא כאן. לא לתת לבכי פתח,לא לתת לו לעבור לעצור את הדמעות,ולתת לצחוק דרור.. ותרופה טובה הוא הזמן וככל שירחק כן ייטיב ולנו כבר לא יעציב.

מגי, בפעם הבאה

נצלי את זה שאנחנו ביחד כדי לבכות ישר עלינו ולא אחרינו יותר חם יותר רך מחר זה יום חדש וכל האפשרויות מתחילות מהתחלה

למעלה