רציתי להגיד ש---------

Glass Prison

New member
שמע...בתור אחד שמנגן כבר 14 שנים

פסנתר וקלידים.. רודס הרבה יותר מרגש בנגינה שלו..יש לו טכניקה מעולה, והייחוד שלו שהוא בכל סוג של טכניקה זו או אחרת מצליח להכניס את הקלאסיקה לנגינה...וכאן, הוא מצליח להכניס את כל הרגש שבעולם... מדובר פה על קלידן ברמה אדירה... אני אישית מצאתי הקלטות שלו שהוא מנגן דברים קלאסיים קשים ביותר מלאי רגש וטכניקה גם יחד, וזה מדהים... לעומת זאת מור, ותאמינו לי שאני שומע את כל הדיסקים של דרים... לא יודע... מור פשוט לא הצליח לעשות את זה..אף פעם לא התלהבתי יותר מדי והתרגשתי מהנגינה שלו...הרבה אומרים space dye vest שיר טוב! והוא באמת שיר טוב.. שמורכב אומנם בעיקר מקלידים ואחרי זה הצטרפות של כולם... אבל כל שיפה הוא האווירה של השיר... המאפיינים ה"קודרים" שלו... ולא הנגינה ה"מרגשת" כביכול של מור...כי היא פשוט לא נמצאת... אז אני פשוט לא חושב שאפשר להשוות בין שני הקלידנים... ואני גם לא מסכים עם מה שטל רודס אמר על ג'ורדן רודס...

NiGa

New member
דווקא בלינק?

סתם קופצים כמו ילדים קטנים אם כבר KISS וכאלה...

jhon rudees

New member
זה עדיןשיר יותריפה מכל שירי מטאליקה

יש לך רק תלונות על דרים.............

BLACKPANTER11

New member
לא נכון בכלל,אין לי רק תלונות

על דרים. וזה לא יפה מכל השירים של מטאליקה. אני די אוהב את דרים ת'יאטר,פשוט השיר הזה לא משהוא. מה קשור מטאליקה בכלל?W@@@@@@@@@

BLACKPANTER11

New member
למה די? זה פורום לא?

אם לא יעלו נושאים,ויפתחו הודעות חדשות,הפורום יהיה מת. אני רוצה גם להבהיר משהוא: אין לי כלום נגד דרים ת'יאטר,הם באמת אחלה להקה,להקה מיוחדת מאוד (אני לא אומר את זה סתם......באמת),זה שאני מעלה שאלות זה מסקרנות. אז אני פשוט אומר שאי אפשר לפתור כל נושא והודעה שמישהוא רושם,בלכתוב מיצינו.

אני מציעה לך לשמוע

את שיר מספר 7 בfalling into infinity הוא שיר -פשוט גאוני והסולו שם פשוט כל כך מלא רגש אבל חוץ מזה תשמעי את כל הדיסק לפי דעתי רוב השירים מצוינים חוץ מאיזה 3 שירים כל השירים טובים וב images and words לשמוע את כל הדיסק כי הוא פשוט גאוני

cha ching

New member
POPOZ צודק...

למור יש יותר פיל מאשר לרודס. רודס הרבה יותר טכני. הוא מדהים ומושלם מבחינה טכנית, יש לו סגנון מאוד יפה ונוגע, אבל פיל?! לא הייתי מגדירה אותו כמומחה פיל מרשים במיוחד...

למעלה