רציתי להגיד משו :]

chen349

New member
רציתי להגיד משו :]

אתמול ניסיתי לכתוב שיר [אני כותבת שירים מי שלא יודע... והשיר הראשון שכתבתי היה בערך בגיל 10 וזה היה עליי] ולא כ"כ הצלחתי.. לא הצלחתי ממש להביע את מה שאני רוצה בשיר... וחשבתי על זה איך זמרים כותבים שירים מדהימיםםם איך הם מצליחים ממש לרשום שירים ולשיר אותם בצורה במדהימהה.. ואז הקשבתי לשיר של עברי "יותר טוב מכלום" ובעצם הבנתי עד כמה הוא זמר מוכשר... הוא שר ממש יפה ת'שיר הזה... [השיר ניסים ועוד אחד פשוט זוועתיים ד"א... ממש ממש לא מתאימים לעברי...] ובאותו רגע ממש רציתי לכתוב שירים כאלה... אני באמת מקווה להגיע לרמת כתיבה כזאת.. אני לא יודעת עם עברי כתב ת'שיר או לא... אם כן אז אני חושבת שזה השיר הכי טוב שלו.. ואם לא אני עדיין אהבתי ת'שיר כי הוא שר את זה מבפנים.. וזה ממש יפה :] בקיצור אחרי החפירה הזאת אני חושבת שהוא שר יפההה מאודד... והוא צריך להמשיך לשיר שירים כאלה... ושלא ישיר שירים כמו ניסים =\\ זה שיר שממש לא בא מבפנים... והשיר לאונרדו ממש משגעעע!!!! כזה יפההה [למרות שעדיין יותר טוב מכלום הרבה יותר יפה חח] כששמעתי את נדב קדמון שר אותו [אני חולה עליו] פשוט אין לי מילים... חח... ולגבי ההפליה של הצבא והמדינה המטומטמת שלנו הם מפסידים כישרון גדול.... ובעיה שלהם... רק רציתי לדעת אם אונרדו ויותר טוב מכלום הם שירים של עברי? אם כן אין עליו חח P:

כן, "לאונרדו" ו"יותר טוב כלום" הם שירים

של עברי.

Naych

New member
כל השירים הם שלו.

חוץ מבוא.. אני בכלמקרה אני לא מסכים איתך שהשיר ניסים מזעזע, אבל על טעם ועל ריח... גם שירים שאת לא אוהבת נכתבו והלחנו מהלב, אז תחשבי על זה

danieltr

New member
כל השירים שלו מושלמים ../images/Emo99.gif

ולאונרדו זה שיר מושלם ...
חחח באיחור של כמה שנים טובות קניתי אתמול את הדיסק live של עברי... מאז הוא לא יוצא לי מהDVD

Tamar38

New member
אז כן,

עברי כותב את השירים שלו. ואת יודעת, דעה אישית בקשר ללאהוב תשיר או לא. ד"א. על פי מה את בדיוק אומרת שניסים זה שיר שלא בא מבפנים? S: בהצלחה בכתיבה

chen349

New member
לפי איך שהוא שר אותו...

שמעתי אותו כמה פעמים שר ת'שיר וממש לא אהבתי ת'שיר ולא אהבתי ת'לחן ולא אהבתי שהוא לא שר את זה מבפנים.. =\ זה לא שיר שמתאים לו... יש לו שירים אחרים הרבה יותר יפים והרבה יותר עם נשמה... אני לא חושבת שוא ממש מתחבר לשיר ניסים כשהוא שר אותו.. =\\ אבל זאת הדיעה שלי :]... השירים האחרים מחפים על השיר הזה חח P:

שירני27

New member
חחח נו באמת,

הוא לא שר את השיר מבפנים לפי איך שהוא שר אותו? אז איך הוא כן נשמע כשהוא שר מבפנים? זה שיר קצבי..קצת קשה להביע הרבה נשמה בשירים כאלו.. ואם כבר,ניסים זה אחד השירים שהכי מביאים מצברוח בעעווולם.. אבל כל אחד וטעמו האישי..

chen349

New member
זה דווקא לא קשה...

יש הרבה זמריםם ששרים שירים קצביים והם שרים אותם מצויין :]... אבל זה מה שאני חושבת :]

tohar6

New member
אני מבינה ממש למה את מתכוונת

כי באמת קשה לשיר שיר קצבי ולהכניס בו הרבה רגש אבל גם בעיני ניסים הוא שיר שעברי שר אותו עם המון המון רגש, והוא דח השירים שאני יותר אוהבת את הביצועים שלו ומתרגשת מהם.. :)

tohar6

New member
אחד*

וואוו ושחושבים על זה הוא השיר שפותח תהופעההה..! אין בעיני הוא שיר גדול, תנסי להתחבר אליו פעם הבאה, באמת חבל הוא מעולההה..!

Naych

New member
לגיטימי להגיד שאת מרגישה שהוא לא שר אותו

(את ניסים) מהלב.... אבל לא לגיטימי לקבוע עובדה שכזאת, בטח שלא להגיד שהשיר לא מתאים לו, ובטח שלא להגיד שאין בשיר נשמה. אולי פשוט היית צריכה להכניס "לדעתי" לפני כל משפט ואז הכל היה נראה יותר טוב. בכל מקרה, תהיי בטוחה שדווקא לעברי לא מתאים להוציא באלבום שיר שהוא "לא הוא" ושהוא לא מתחבר אליו, הוא מהזמרים שהרבה יותר עובדים עם הרגש והלב - מהראש, וכמו בסיפור עם הצבא זה גם פוגע בו לפעמים.

chen349

New member
רשמתי...

בתגובות שלי לאלה שכתבו להודעה ... רשמתי זאת הדיעה שלי :]

למעלה