רציתי להגיד לכם...

הילה301

New member
רציתי להגיד לכם...

שאתם מקסימים אחד אחת והיה לי בזכותכם יומולדת מקסים. מציעה לכם רישמית חברות וקפה טסטר אצלי בבית. מישי, תודה שחשבת עלי והפרחת עלי כזה פוק ענק..אה.. כלומר תשומי נו... כן, הפרחת עלי תשומי. זה הכל בגלל המרק בטטות הזה נו. ואני בכלל שונאת בטטות. ומי שמדבר איתי מעכשיו על פליצקים ופוקל'ך מקבל אייקון |שיגור| טוב, אני עוד שיכורה מהבמבה. לילה טוב נישוקים וחיבוקות

אמרת טוב וטוב שאמרת...

היה נפלא - נפלא - נפלא. תודה לכולם על הכל, החיבוקים, החברות והמכלול... מזל טוב (שוב) לחוגגי ימי ההולדת. רק בשמחות.

מאמי

אני רואה שיש על מי לסמוך, ידעתי שאם יוצא איתך לעשן אני רגועה.....חחחחחחחח שמרת יפה על השמנת איך מתאים לך חתולה...

מותק ח תולה או לא...

אצלי - לעשן זה לעשן קפה זה קפה לאכול זה לאכול... ו...שמחה ששמת לב שאפשר לסמוך עליי. נצ'יקות

הילוש

מזל טוב , כייף שהצטרפת , מזל שאני צרודה ככה שומעים אותך יותר טוב, חכי חכי כשיחזור לי הקול!!! חחחחחחחחחחחחח יום נפלא.

rrredshay

New member
ביג???../images/Emo3.gif

חחחח הגבוה עדיין פוחד מההפתעה? חחחחח גן ילדים

../images/Emo207.gif ../images/Emo51.gif

לכל אחד ואחת בנפרד ולכולכם ביחד על סופ"ש של חגיגה אחת גדולה על ההפתעות,המתנות <ה-
באמת עובד
>, החיבוקים והנשיקות למי שנכח בגופו ולמי שהיה ברוחו
אתם גדולים
גדול לכולם

תראה הרי אנחנו תמיד מוצאים

סיבה למסיבה, גם אני מאוד נהניתי הסופ"ש שבוע נפלא לכולנו.

רק שיר

New member
טוב שהוספת 'ברוחו'../images/Emo121.gif ../images/Emo9.gif

התאכזבתי שלא יכולתי להגיע. אך חגגנו לנו כמו שצריך
...

../images/Emo207.gif מספר 2

קומונת 'גרושים צעירים בצילום ובכתב' עלתה לאוויר
זוהי קומונה סגורה בעיקר לצורך העלאת תמונות מהמפגשים - אבל לא רק...
מי שעדיין לא הצטרף שיעשה זאת

Bubble Girl 27

New member
בוקר אור אנשים!

קודם כל תודה באמת על מסיבה מאאאאגניבה בשישי בערב... היה באמת כיף.... שייקה תודה על שבת.. גבר אין עליך מארח כמו בדואי אמיתי!
בקשר לתמונות.... המחשב שלי קצת עושה צרות מאתמול אחרי הצהריים אז אני מקווה שאוכל היום להעביר את הדברים... נשיקות לכולם...

למעלה