רציתי להגיד לכם ש........

רציתי להגיד לכם ש........

היום לא נדבר על כרוביות מטוגנות וגם לא על חצילים מטוגנים בקמח וביצה ובכלל אוכל לא יוזכר כאן עכשיו רק רציתי להגיד בוקר טוב ובילוי נעים לכל מי שיוצא בערב והרבה שעות שינההההההההה וזהו.

destiny36

New member
התור של סבתא ?../images/Emo6.gif

ממי תתחיל לאכול לפני כניסת השבת

x1x1x

New member
../images/Emo68.gifעדיין לא סבתא אבל ....

בעזרת השם בעתיד.....

x1x1x

New member
../images/Emo68.gif מתי בדיוק אתה מבשל?

תתחיל לאכול לפני כניסת שבת, גם קובעים לך מתי לאכול.

את תכנסי למטבח ותתחילי להכין לי

את הדברים שאני אוהב ושיהיה מוכן לפני כניסת שבת ! למה ? ככה אמרו חכמינו ז"ל טורח בחמישי אוכל בשבת

jane34

New member
אני לא זוכרת שאישרתי לך לא להגיע ..

יאללה תעלי על א'! שום תירוץ לא מתקבל הפעם! לא קראת אתמול מצחיקולה ורינת כבר מדדו בגדים (מאתמול??????) איזו פתיה אני חשבתי משבוע שעבר אתן סגורות על הופעה........

כן, שלום גם לכם ../images/Emo163.gif

הערב אני תורנית שמירה, לכן לא אוכל להגיע מישו צריך לשים עין על הפורום הזה בהעדרכם, אני בעיצומו של חדר חפ"ק, השירותים מצד ימין, פינת ההקאות ישר-ימינה ושוב ימינה (ליד התותח). נא לקחת מס' ולהמתין בסבלנות תודה

vered 37

New member
כן שלום גם לך גברת ...../images/Emo20.gif

אל תשכחי לומר .. גברת פותח תיק בבקשה ....זה חשוב ...!

vered 37

New member
אני מתה

על זה שהן שואלות יש כרטיס מועדון ..? ולי אין אף פעם כרטיס ...איזו אכזבה על הפנים שלהן ... "אין גברת " ? "לא אין אין ..." יש לי רק ONE WAY TICKET .....

ואני אוהבת שבסופר פארם שואלות אותי

הקופאיות "יש לך לייף סטייל???" אני ישר אומרת שכן, "בטח יש לי לייף סטייל, כל שבת שניה אני רוקדת, את הנס קפה הראשון שלי בבוקר אף אחד לא שותה לי, עושה הכל באיזי,מסדרת ציפורניים,אחלה לייף סטייל יש לי" לוקח לה 2 שניות להבין שאני מפגרת חחחחחחחחחחחחח

vered 37

New member
סופי

חחחחחחחחחחחח חחח ...עולה לי ... להגיד לך מה .. לא כרובית ... ולא חצילים ..... תנחשי .... שה לה לה לה או או או ... נה נה נה נה נה

וסתם בא לי ללכלך ת'מקום ../images/Emo163.gif

(את הבננה כבר אכלתי,זאת רק הקליפה!!!)
ואני לא מנקה!!!!!!!!!!!!!

Rinattt

New member
אל תדאגי לא תצטרכי לנקות!!!

דן אמר שהמנקים על חשבון בעל הבית...
נכון את לא עונה לי כי את בטוששששששששששש? < במבטא עדין כמובן חחח >

Rinattt

New member
רציתי להגיד לך רק ש...

זה יהיה פחות כיף בלעדייך... ווקשההההההההההה תבואייייייייייייייייי נעשה לך זאפה... נזרוק סוכריות... < על המיוחדים כאילו... חחח
> יש לך עוד זמן להתחרט ולהגיע... יאללה כנסי לטושששששששש...

אני באמצע דייט, לא יכולה לבוא

תחזיקי לי אצבעות, יש לי עכשיו דייט עם .............יעקב כהן
, אז מה אם הוא נמוך ממני? בבקשה לעשות את הזאפה גם בלעדיי אבל כאילו שאני שם. ורי ורי קיס קיס אפטר טוש טוש

למעלה