רציתי לדעת

stivenz

New member
מביא, בטח מביא...

אבל רק לבניו האהובים.. וליועצת.. ולדובון.. אבל לא לכולם.. וכאן נשאלת השאלה- האם אתה משתייך לקבוצה הנ"ל??? סטיב

stivenz

New member
תשובה ותגובה....

ISRNMN- מי שרחוק מהצלחת נשאר רעב... סורי... והתשובה: אני... אני רוכב על.. זה נו.. אתה יודע.. השחור הזה עם הצהוב... החיה הזה... זה עם המנוע והמתלים.. אה.. כן.. התעוררתי... אני רוכב (לא כרגע- כי אין לי ציוד (רוצה לתרום??) ) על TS\W 50CC... שנת 95.. עקב בעיית רשיון שתפתר עוד מעט.. ובעית ממון שתפתר אי"ה כשאמצא עבודה.. מישהו מכי ר מקום עבודה באשקלון??? (לא שליחויות..) |סטיב

YZ125

New member
סטיב יקירי

תשמע, לי אין כלי הרבה יותר טוב משלך כן, אבל בכל זאת, יש לי DT והוא אחלה, חוץ מזה שאני מת להחליף צמיג אחורי. וכן השם שלי YZ-125 הוא בגלל שאני מקווה לקנות אחד! ביי

stivenz

New member
ציוד יש לך?

ואתה מהיכן? מאיפה אתה? ובן כמה? והדיטי- משופר? סטיב מתאמן- 4 קושיות לכבוד הפסח...

WRm

New member
הDT שלו משופר בסדנת השיפורים

הגדולה והמובילה בעמק -אצלי בחצר... אולי כדאי שתעביר אותו טסט לפני שאתה קונה צמיג אחורי... אולי כדאי שתקנה מגנים לפני הצמיג האחורי... אולי בכלל עדיף שתקנה YZ לפני אותו צמיג מדובר... ואם כבר צמיג שיהיה איזה דנלופ אכזרי D903 אולי ואם כבר צמיגים מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין כול הדנלופים ואיזה דגם מתאים לאדמת העמק (לא רכה) -השאלה נוגעת לדנלופים כי אותם אני משיג במחיר טוב יחסית

YZ125

New member
ההבדל הוא? מניסיון עם הדיטי שלי..

סטיב חביב, יש פה בחור עם RM-125, נעזוב אותו לרגע, הוא חבר שלי, אני בן 17 והוא משופר כמו שאמרו בסדנת שיפורים, מהטובות בארץ, מוטוסנטר! לא משנה, אני צריך צמיג אחורי כי הוא שחוק לגמרי, וממש קשה לנסוע, חוץ מזה הכל טוב ויפה בדיטי שלי כמה זמן יש לך את ה TS והאם אתה חושב לקנות משהו קצת יותר רציני? וכן בנוגע לדאנלופים, תקנה..... רק רגע אני יבדוק אצלי אם יש במלאי.

WRm

New member
תפסיק לעשות בלגאן פה מכל ההודעות

אמרתי לך אם אתה רוצה להשקיע בדנלופ אני מביא לך במחיר טוב מביטון ובניו על האש... ולסדנה לא קוראים מוטוסנטר הסדנה היא הסניף המקומי של מוטושניצל שיפורים...

stivenz

New member
מספר תשובות..

אין לי מושג לגבי צמיגים.. יש לי את הטיאס קרוב לשנה... וכן.. אני חושב.. תביא מספר ICQ.. נשתמע.. סטיב

stivenz

New member
המתהולל החוגר במפתח?(או ברינג?)

או לחילופין- בבוקסה "13??? אם הבין הסטיב נכון- הYZ נוסע על הדיטי ה"משופר" ללא טסט וביטוח??? ונוסע עוד ללא ציוד??? ממממ נוזף הסטיב בYZ כועס הסטיב מאד.. סטיב שלמד על בשרו את ערכו של ציוד המגן ומעדיף שאחרים ילמדו מנסיונו, ולא מנסיונם שלהם.. לקנות ציוד.. ומהר..

YZ125

New member
יש ביטוח ויש אבל לא טסט!

מקווה לקנות בחופש ציוד, מגיני ברכיים כלומר עם מה אתה רוכב? אם הכל? ולא ענית על השאלה, אתה שוקל ללכת על קנית כלי חדש וטוב יותר או מסתפק במה שיש עד הגיוס?

WRm

New member
לסטיב הבנה לקויה במקצת...

הבחור נוסע עם ביטוח בלי טסט מקורי לא? וציוד יהיה לו אחרי שהספיק כמוך ללמוד על בשרו... רק אני למדתי מטעויות של אחרים... נ.ב סטיב-ראה מסר אישי

stivenz

New member
שמע שמע שמע.. לא יודע אם אתה יודע

אבל ביטוח לא תקף בלי טסט!!! תפנים. סטיב העמותה לפיחות השטויות בקרב רוכבים צעירים.(לא מכוון אל שניכם.. ) ציוד וביטוח- שני דברים חובה!!!

RA1

New member
לכולם

איך אתם מדברים פו על 50סמק גם אני רחבתי אל 50 שנה שאברה בתחרויות עים הדיטי המשופר שלי וקיום אני ב18 פחות מישנה אחרי שמחרתי אותו אני רוחב על YZ250 02 מה שאני אומר פו זה שיש למה לחלום אני לא אהמנתי שבכתה יב אני היה עים כזה אופניעה

YZ125

New member
איזה כיף לך....

מאיפה אתה? בונה זה חתיכת עסק לקנות אופנוע חדש ועוד 250, את רוכב בתחרויות עכשיו?

zom

New member
YZ איפה אתה גר באיזה עמק יכול להיות

שאנחנו מכירים מחכה לתשובה בדחיפות.

YZ125

New member
אני גר בעמק יזרעאל אם אתה מעונייו.

למה אתה כל כך מעוניין?

RA1

New member
כן

העונה הקרובה אני היה אחרי מסלול בויתקין