רציתי לדעת

רומי1770

New member
רציתי לדעת

מהו מרווח זמן המינימום בין אימון ארובי אחד לשנימ (הליכה מהירה,ריצה, אופניים) , כך שכמובן הוא יהיה גם יעיל?

ronen222

New member
אפשר כל יום

בלי שום בעיה בהנחה שהאימון למטרת איבוד משקל למטרות אחרות יש זמנים אחרים אגב אני בטוח שאנחנו מכירים אנחנו צריכים לברר את זה

אימונים

הכל תלוי במטרות ובעצימות, שחיינים לדוגמא יכולים לבצע 12-14 יחידות אימון בשבוע (ממוצע 2 אימונים ביום). עבור מתאמן חובבן אין צורך ביותר מאימון אחד ביום, הקפד לפרוס את האימונים לכל השבוע ולא לרכז את האימונים בהתחלה או בסוף השבוע.

גלעד ק

New member
12-14?../images/Emo2.gif

אם שחיינים יעשו זאת הם לא יגיעו לאימון יתר? אני אישית לא מכיר שחיינים שעושים 14 אימונים בשבוע. הכי הרבה 12 מישהו אחד ואני עדיין לא מבין איך הוא עושה זאת

14 יחידות אימון

חברים, הכל תלוי בעצימות יח´ אימון יכולה להיות גם אימון התאוששות, לא כל האימונים הם בעצימות מרבית.

רומי1770

New member
תודה...

נראה ש12 יחידות אימון בשבוע זה באמת המון ומיועד לאלה שיש להם זמן(והמון...), או ספורטאים שזה המקצוע שלהם, בכל מקרה זה נשמע לי מתיש... כמו שכבר כתבתי ..הקושי הגדול הוא להתמיד מפני שאני מתאמנת לבד,(כך אני קובעת לעצמי את הקצב הרצוי), וכן בגלל עצימות האימון,(אני חייבת להתאמן בעצימות גבוהה אחרת אני לא מרגישה שעשיתי משהו, מן קטע נפשי שכזה...) למרות שמרגישה מצויין בסוף האימון, עדיין מתקשה לקיים אותו כל פעם מחדש...מודה ומתוודה. דרך אגב, מה גורם לך לחשוב שאתה מכיר אותי...?

ronen222

New member
כי....

הכרתי לפני כמה שבועות בחורה בשם רומי שזה שם לא נפוץ כל כך שעובדת בחברת מחשבים בראשון עד כאן נכון

למעלה