רציתי לדעת

שגיתא

New member
רציתי לדעת

סליחה על השאלה אולי זה לא המקום הנכון, למרות שאחלה פורום עונג נשי הוא משהו שגיליתי מגיל צעיר
ועזר לי המון גם מתוך סיפוק וגם מתוך הכרת הגוף והאני שלי. ולשאלה: אם מישהי מכן תוכל לעזור, רציתי לברר בנושא קונדומים ותאריך התפוגה שלהם אם יש לי קונדומים שתאריך התפוגה שלהם הוא יוני 2006 בחלקם בוודאי אשתמש
, אבל רציתי לדעת כמה באמת בטוח להשתמש בהן בחודש יוני או שרצוי להמנע משימוש כבר נגיד באפריל או מאי נ.ב. אני לא משתמשת בגלולות בכל מקרה נראה לי שאמשיך להשתתף בפורום ואשמח לעזור ולייעץ מבחורה עם ראש בריא (יחסית) שאוהבת סקס (רק בטוח ולא מזדמן) תודה מראש שגית

קונדומים, זה מוצר מדף......

מה הקשר נשים/ניסיון/נעליים ?? הכי טוב לישאול איפה שקונים - בית מרקחת , סופר פארם, היצרן עצמו (עים יש כתובת מיפעל או טלפון) דבר שני - האיכסון שלהם חשוב - ורק את יודעת איפה שמרת את המוצר- בתיק ,תחת השמש, במקום רטוב ולח או בארון קריר ויבש. וכמובן תאריך תפוגה שצריך ליהיות רשום על המוצר.

זבוב שלום

אני מניחה שכוונותיך טובות, אבל כל הודעותיך עד עתה בפורום, נכתבו בצורה שמאד לא קל לקבל את המידע שלך, אפילו ממש לא נעים. אם אתה מעוניין להמשיך ולהשתתף בפורום הזה, שמיועד לנשים בראש ובראשונה, אנא עדן ונהל את ההתבטאויות שלך טוב יותר.

שגיתא

New member
אני יודעת ../images/Emo54.gif

אני יודעת שקונדומים הם מוצר מדף
, אבל ברוב מוצרי המדף ניתן באמת להשתמש בהם עד תאריך התפוגה ואפילו תשמש בהם מס' ימים אחרי בד"כ לא יקרה כלום אבל בקונדומים ברור שאם מדובר בשימוש לא מתוכנן אז אני יעדיף להשתמש בקונדום שעוד בתוקף בלי להכביד ראש, ואין סיכוי שאני אשתמש באחד שפג תוקפו או שהוא חשוד למראה
. אבל מדובר בשימוש קבוע ולא ברור האם יום אחד הגומי והחומרים עוד טובים ואח"כ לא, אז האם לא עדיף להמנע מלהשתמש בו כבר בחודש לפני כן ואל תדאג בכל מקרה אני אשאל את רופאת הנשים שלי רק סקרן אותי המידע, שגיתא

למעלה