רציתי לדעת מה זה מפגש פורום?
E einatsv New member 24/12/05 #9 מתי יש מפגש? מתי כבר נפכש אני מרגישה החמצה אחרי הפגישה שהייתה לכולם ביום הצילום ואני לא יכולתי להיות.
מתי יש מפגש? מתי כבר נפכש אני מרגישה החמצה אחרי הפגישה שהייתה לכולם ביום הצילום ואני לא יכולתי להיות.
ג גרציה פ New member 22/12/05 #3 חן, כשמחליטים שהגיע הזמן לעוד..... מפגש פורום, אז קובעים יום ומקום נחמד ומזמינים את כל חברי הפורום למפגש בהודעה מעל גבי הפורום, וכולם מוזמנים בכייף.
חן, כשמחליטים שהגיע הזמן לעוד..... מפגש פורום, אז קובעים יום ומקום נחמד ומזמינים את כל חברי הפורום למפגש בהודעה מעל גבי הפורום, וכולם מוזמנים בכייף.
פ פזית 1 New member 23/12/05 #5 כן ממש נחמד וכיף לפגוש את כולם ולראות את האנשים מאחורי הכינויים.... וחוץ מזה שיש כאן אנשים שממש כיף להיות בחברתם, יש צחוקים, ירידות, מכות אה כן, וגם את שירי עמיר ברקע...... בקיצור, כיף חיים להיות איתנו.... וורדה, זה הזמן לחשוב על המפגש הבא...
כן ממש נחמד וכיף לפגוש את כולם ולראות את האנשים מאחורי הכינויים.... וחוץ מזה שיש כאן אנשים שממש כיף להיות בחברתם, יש צחוקים, ירידות, מכות אה כן, וגם את שירי עמיר ברקע...... בקיצור, כיף חיים להיות איתנו.... וורדה, זה הזמן לחשוב על המפגש הבא...
ח חן בריגה New member 23/12/05 #6 מסכים עם פזית זה באמת די מסקרן לדעת מי הבנאדם שרורשם מאחורי הכינוי שבת שלום לכולם!!