רציתי לדעת...

OFERM

New member
רציתי לדעת...

שלום.. רציתי לדעת אם זה בטיחותי לבדוק את חשבון הבנק שלי דרך האינטרנט... והכוונה היא רק לבדוק ולא לבצע פעולות בנקאיות אחרות, דבר נוסף הוא שהייתי מעוניין לקבל מכם פרטים אודות תוכנות שסורקות איי פי והשימוש בהן. תודה מראש!

philips

New member
אינני יודע באיזו

טכנולוגית אבטחה משתמש הבנק שלך אבל... סביר להניח שמדובר בטכנולוגיה טובה ויקרה ולכן לא צפוייה בעייה מיוחדת.. אם הנך לקוח פרטי וקטן שמתחבר בחיבור שאינו קבוע , בכלל הסכנה מועטת.. תוכנות SCANNER מקבלות טווח IP כלשהו כמו 20.34.1.10-20.34.1.90 ומנסות לשלוח הודעות מסויימות לכל כתובות ה IP בטווח וזאת מתוך מטרה לראות איך התחנות יגיבו על ההודעה.... במידה וקיימים בתחנות סוסים טרוייאנים או כל מיני צרות אחרות או פירצות אחרות, תוצאות הסריקה יהיו חיוביות והסורק ידע לציין זאת בפני המשתמש בו. כמובן שההסבר הוא מורכב יותר , אז זה הרעיון בקוים כלליים.. שאל ספציפית אם אתה צריך לדעת משהו

OFERM

New member
אתה יכול להמליץ לי?

אתה יכול להמליץ לי על תוכנות שמציגות איי פי של מחשבים אחרים ושל מחשב המשתמש ואתרים מהם אני יכול להשיג אותן?

philips

New member
לא הבנתי אבל

אם כוונך לסקנרים... כנס לגוגל וחפש אחר IP SCANNER , אתה מוזמן גם לחפש אחר מילים כגון HACK וכו´ ולהגיע לאתרי איכות בתחום.. נקודות התחלה טובות למתחילים: WWW.ASTALAVISTA.COM NEWORDER.BOX.SK בהצלחה

למעלה