רציתי לדעת...

נעה1111

New member
רציתי לדעת...

מספר דברים על חלומות צלולים. הגעתי לפורום בטעות אבל הנושא הזה נראה לי מאוד מרתק. רציתי לדעת אם אחרי שחווים חלום צלול האם צריך להמשיך עם בדיקות מציאות, יומן החלומות ושאר הטכניקות להשגת חלומות צלולים. פשוט נראה לי מתיש לקום כל יום בארבע בלילה כדי לעשות את טכניקת הMILD למשל. מה שאני רוצה לדעת למעשה זה אם על מנת להגיע לחלום צלול צריך להפוך את השיטות לחלק מאורח החיים לכל החיים? וגם רציתי לדעת אם מספיק לבצע רק בדיקות מציאות ויומן חלומות? תודה רבה

roger4x4

New member
לא, לא

רק את הבדיקות מציאות ואת היומן החלומות צריך להמשיך. הטכניקות הם רק לפעם אחת (שימוש חד-פעמי
). אבל באמת תשקיעי בהם קצת מאמץ
.

silverhawk

New member
אהלן נועה

תראי, מטרת בדיקות המציאות היא להרגיל אותך לעניין כך שתזכרי לבצע אותן גם בחלום צלול (ואולי אפילו מתוך הרגל). ניתן להפסיק אותן, אך זכרי שהן אורכות רק מספר שניות... יומן החלומות ממלא 2 מטרות - לשפר את זיכרון החלומות ולמצוא עוגנים. עוגנים יעילים מאוד ביצירת חצלולים, וכמובן, מה הטעם לחצלל עם לא זוכרים זאת? אז שוב, החלטה שלך, אבל מומלץ להשקיע את הכמה דקות האלו בבוקר (ובכלל, זה די מעניין לזכור חלומות...). בנוגע לשיטות המתקדמות, הן מאפשרות לך ליצור חלומות צלולים באופן נקודתי, ע"פ רצון. הן לא דבר קבוע.

למעלה