רציתי לדעת...

The Reuty

New member
רציתי לדעת...

אם עמותת "שלומית" יכולה להעיף אותי מהשירות בגלל שאני הולכת לפסיכולוג. ז"א, בזמן הקרוב אני צריכה להתחיל שיחות עם פסיכולוג עקב בעיות אישיות, אני צריכה לידע את הרכזת שלי? ואם כן - יש מצב שהם יעיפו אותי מהשירות? או יבירו אותי שירות? (אני משרתת רחוק מהבית) בבקשה תענו לי זה דיי דחוף. תודה.

M o n a L i s a

New member
רעות...../images/Emo9.gif

אם את הולכת לפסיכולוג אחרי או לפני שעות העבודה, את לא חייבת לספר על זה בכלל. אם זה פוגע בשעות העבודה, את חייבת לקבל אישור על זה, ולתאם את זה עם מקום השירות. למה שהם יעבירו אותך? או יסלקו אותך מהשירות? את לא עושה שום דבר רע! אני מציעה לך לתאם את הפגישות בערב, ולא לספר על כך לאף אחד.

הייבי

New member
מניסיון

גם אם העמותה יודעת זה לא משנה לה. כל עוד את השירות שלך את עושה, לא מבריזה, מקום השירות לא נפגע מהבעיה האישית שלך או מהטיפול זה לא מעניין אף אחד. הרכזת שלי יודעת- סיפרתי לה כבר בפגישה הראשונה וכל מה שהיא אמרה לי זה כל הכבוד שאני מתמודדת עם הבעיות שלי ולא בורחת מהן.. שיהיה בהצלחה

יום.

New member
גם לי לא היתה בעיה

אם כי משוםמה ביקשו ממני מכתב שמאשר שאני בריאה בנפשי..

הייבי

New member
גם ממני..

הרכזת שלי הסבירה שזה נוהל אצלם באותה מידה אם היתה לך בעיה רפואית אחרת היו מבקשים ממך אישור מהרופא שאת כשירה לשירות...

The Reuty

New member
תודה לכולם על התגובות../images/Emo70.gif

מצטערת שלקח לי הרבה זמן לענות. לא הייתי בבית שבועיים בערך. ובמקום שירות שלי אין לי אינטרנט. זה לא פוגע בשעות העבודה שלי. אם אני לא מחוייבת לספר - אני לא אספר. כמה שפחות יודעים - יותר טוב
ושוב, תודה רבה על התגובות והעצות

למעלה