רציתי לדעת...

SaintJohn

New member
רציתי לדעת...

אם קרה מקרה ששמעתם שיר של אירוסמית', ובשמיעה הראשונה לא אהבת אותו, אבל עם הזמן וככל ששמעתם אותו יותר אז הדיעה שלכם לגביו השתנתה? השאלה שלי היא גם לגבי ההיפך - אם היה שיר שהתאהבתם בו משמיעה ראשונה, אבל ככל ששמעתם אותו יותר אז שנאתם אותו יותר. לי קרו מקרים משני הסוגים: הוקסמתי בפעם הראשונה ששמעתי את I Don't Want To Miss A Thing, אבל כבר הרבה זמן עבר מאז ששמחתי מעבר לממוצע כששמעתי אותו, שלא לדבר על לשים אותו במערכת ולהקשיב לו. כשהקשבתי בפעם הראשונה ל-Nobody's Fault אז הוא היה כבד מידי לטעמי. אחרי 2-3 האזנות נוספות החלטתי שאני שונא אותו. אבל כשקניתי את Rocks והקשבתי לכל האלבום, פתאום התחלתי לראות קסם מיוחד בשיר הזה, ושהוא מאוד מיוחד. היום הוא אחד האהובים עלי ביותר. דבר דומה היה עם Rattlesnake Shake: בהתחלה חשבתי שהוא מוזר והזוי, אבל מהר מאוד מצאתי את הזהב שלי - היום אני בדיעה שזה השיר הכי מדהים ששמעתי בחיים שלי.

AeroTom

New member
היו הרבה

שלא מאוד התחברתי אליהם ממש ממש בהתחלה שקניתי אותם ואחרי זה הם נכנסו לרשימת יצירות המופת. שירים כמו: One way Woman of the world Same old song Uncle salty Nobody's fault Last child Draw the line Three mile Crash Hangman Just push play ועוד כמה הם שירים שלא מאוד התחברתי אליהם בשמיעות ראשונות אבל אחרי כמה זמן הם נהיו ילדיי היקרים מאוד כמו הרבה אחרים... ולדוגמא השניה של שיר שמאוד אהבתי בהתחלה ואחרי זה פחות אני יכול להביא את Crazy שהיה השיר הראשון של הלהקה שהכרתי וכל שמיעה שלו הייתי מוקסם,אבל עם הזמן והשנים אני כבר לא מתלהב כמו פעם שאני שומע אותו... ויש כמובן שירים שמתחברים אליהם ישר על שמיעה ראשונה והאהבה אליהם רק הלכה וגברה עם השנים,וזה קרה אצלי עם כ"כ המון. רשימה חלקית: Movin out SOS Lord Train Toys Sweet No more Sick as a dog Rats Milkcow Rattlesnake The farm Eat the rich Elevator Nine lives Ain't that a bitch Kiss ypur past Sunshine ועוד ועוד ועוד... תמיד הכל משתנה אבל תמיד תמיד גם אוהבים את כולם
אצטט את הומר: "Mmmmmmmmmmmm....Aerosmith......" שמחת תורה שמח לכולם גם.בואו להקפות סביב הדיסקוגרפיה היום ב-19:00 בגבעת שמואל! See you tomorrow night.

ככה

היו כמה שירים כמו: The Other Side My Girl Walk On Water Permanent Vacation Line Up Monkey On My Back Young Lust Lord Of The Thighs Hangman Jury Blind man כמה וכמה שירים מבובו. ועוד כמה....... שהצלחתי להיתחבר אליהם ולאהוב אותם אחרי כמה וכמה פעמים ששמעתי אותם. ויש גם שירים כמו: Fly Away From Here Sunshine I Don't Want To Miss A Thing ועוד כמה. שנישמעו לי טוב מהפעם הראשונה ששמעתי אותם אבל עם הזמן עם "עיבדו" מהקסם שלהם בשבילי.

Hangman Jury 87

New member
אוקיי

היו כמה שירים שבהתחלה לא התחברתי אליהם מספיק טוב כמו: No more No more flesh Seasons of Wither (שהיום הוא בין האהובים עליי, יש בשיר הזה משהו מיוחד) Big Ten Inch Record Same Old Song and Dance (נראה לי זה השיר היחידי של אירו' שאני עד היום לא הכי מתחבר אליו). אבל זהו... לכולם התחברתי מהרגע הראשון ואלה שלקח לי זמן להתחבר אליהם בסופו של דבר התחברתי. יש באירו' משהו מיוחד... בכללי אני שמעתי אלבומים של כל מיני להקות וזמרים ויש כאלה שלא התחברתי. ועד היום אני לא מתחבר... באירוסמית יש משהו שונה

RockThisWay

New member
האמת,

בהתחלה, אחרי שראיתי את הסרט "ארמגדון" ממש אהבתי את I Don't Want To Miss A Thing אבל אחרי כמה פעמים שששמעתי את השיר ההתלהבות ירדה ועברו בערך שבועיים מאז ששמעתי אותו בפעם האחרונה. לעומת זאת את Sweet Emotion ממש לא אהבתי בפעמים הראשונות שהקשבתי לו אבל אחר-כך ממש התאהבתי בשיר. אותו הדבר קרה לי גם עם Last Child ועם Seasons of Wither...

Aeroguy

New member
אני אתן 2 דוגמאות מאותו אלבום

את רוקס (האלבום, לא החתול) מצאתי יום אחד (בשנת 97 או משהו כזה) בטאוור רקורדס במגדל האופרה. היו לי כבר את רוב האלבומים, וחוץ מרוקס היו חסרים לי אז (אם אני זוכר נכון) את האלבום הראשון, בוטלג, לילה בשורשים ורוק במקום הקשה (את ארבעתם השגתי כחצי שנה מאוחר יותר מארה"ב). בהתחלה, חשבתי ש-Home Tonight הוא שיר מדהים ומקסים, וש-Sick As A Dog זו החולייה החלשה של האלבום. עם הזמן, Sick As A Dog הפך לאחד השירים האהובים עליי של אירוסמית' מכל הזמנים, והיום אני חושב ש-Home Tonight הוא ללא ספק הרגע החלש ביותר ברוקס, נסיוןלא מוצלח ללכוד מחדש את הקסם של You See Me Crying.

למעלה