רציתי לדעת

רציתי לדעת

מה אתם חושבים על העבודות האלה בחו"ל לישראלים? אתם יודעים המכירת צעצועים/ים המלח סטאף/תמונות וכו בקניונים

SUGARSUGAR

New member
לא חוקי פול כסף לא נעים כשנתפסים

ויפגע בך במידה ותרצה לחזור לבקר שם שוב

SUGARSUGAR

New member
מה עם לפחות 3 חודשים בכלא

ללא משפט (עד שההליכים יוסדרו כדי לגרש אותך)??? את חושבת שהקונסול הישראלי יעזור לך? ומינימום 7 שנים גרוש מארה"ב??? כמובן שהעבר ישפיע על הפעם הבאה שתרצי לבקר!!!

kerend

New member
לא חושבת.. לא שמעתי ממקור אחר..

אלא עברתי יום אחד כזה בזמן שהותי בחו"ל... הייתי כמה חודשים בארה"ב וחשבתי ללכת על זה ולעבוד כמו כל הישראלים שם. הלכתי לנסות לעבוד יום אחד. שיבצו אותי בעגלה של הציפורניים ומוצרי ים המלח ומה שאני יכולה לומר על זה שזה פשוט סיוט ולא שווה את זה... 10 שעות להיות סגורים בתוך קניון , מהבוקר עד הלילה, לעמוד באותו המקום ולרוץ אחרי אנשים לשכנע אותם לנסות קרם ידיים ואז לשאול אותם על הציפורניים ולקחת אותם לעגלה , לשפשף להם את הציפורניים עם הבאפר ולדקלם נאום שלם של 10 דקות - והכל באנגלית.. אותי זה הגעיל , לגעת כל היום בכל מיני אנשים בשביל כסף, ולא פחות מזה שזה משעמם בטירוף, נכון שאפשר להרויח מזה ומקבלים אחוזים לפי מכירות, אבל הסגירות הזאת, הדירה שגרים בה שם וכולם על הרצפה כי אין רהיטים, והאיום המרחף הזה שמה אם יתפסו ומה.. - פשוט כל זה לא שווה את זה. קחי בחשבון שמהכסף הזה שאת מרויחה יורד שכר דירה וכסף על האוטו וכמובן שצריך לקנות אוכל ובגדים פה ושם ויש עוד הוצאות... סכ"ה אפשר להרויח מזה בגדול- לא כ"כ במהלך השנה כמו בכריסטמס שאז מרויחים כסף טוב - אם ללכת על זה או לא - כל אחד יטען אחרת.. אני חויתי יום אחד כזה - וברחתי מזה כל עוד נפשי בי... המשכתי את הטיול וניצלתי כל יום כדי להנות.. - לא כדי לעבוד..

למעלה