רציתי לדעת

pelegs

New member
רציתי לדעת

מתוך סקרנות גרידא, מה דעתכם על מפלגת מרצ? אני לא שואל זאת כי המפד"ל מזוהה עם הימין, אני שואל זאת כי המפד"ל מזוהה עם הציבור הדתי-לאומי בארץ. ציבור שאיכפת לו מערכי העזרה לאחר, האהבה לאדם והנתינה. כמו אותם ערכים שמרצ מנסה להעביר(לפי ראות עיני, לפחות). אל תראו את זה כשאלה מתגרה, כי זה לא - אני באמת מעונין לדעת.

עציון

New member
למרצ יש אותם ערכים כמו למפדל

ולכן אני מצביע למפדל. נכון. רק שמרצ במקום להפנות משאבים ואנרגיה לאחינו היהודים היא מפנה זאת לבני דודינו הטרוריסטים ומכאן דרכינו נפרדת. אז ביי....

benif

New member
תסביר לי מה זה האלימות בתשדירים ?

נגד ההתנחלויות.ממש הסתה פרועה נגד המתנחלים שגוזלים את פרנסתם של אחרים. המתנחלים עובדים, משלמים מסים,מאות שקלים על נסיעות ,על ביטחון וגם שומרים בלילות בישובים כי לנו אין משטרה כמו בעיר. אבל אתם כמו העבודה משדרים לעם שאנו גונבים כסף מהמדינה. ןמה עם הקיבוצניקים שהתישבו ראשונים במדינה? הם קיבלו גם שטחים במרכז הארץ אבל נגדם לא אמרתם שזה במקום העיירות פיתוח. והקיבוצים בצפון שמקבלים 20 אחוז הנחה במיסים ולא כמו פה רק 6 אחוז? זה לא במקום עיירות הפיתוח? אבל לערבים כן לתת, כן לעזור (אני לא נגד אם עוזרים לכולם ולא רק לפי אידיאולוגיה).

המתנחלים הם הציבור החשוב במדינה

המפד"ל תשים בראש סדר העדיפויות שלה להעביר תקציבים ואבטחה למתנחלים על מנת שכל יהודי יוכל לממש את זכותו לגור בכל מקום בארץ ישראל שניתנה לנו ולאבותינו לבנות בה ולהיבנות.

למעלה