רציתי לדעת...

רציתי לדעת...

כמה מכם רואים סדרות רפואה אחרות? כלומר "רפואה שלמה", "משמרת שלישית", שיקגו הופ", "טיפול נמרץ" וכ´? וחוץ מזה, איזה סדרות אתם רואים?

mgirl

New member
...

הייתי רואה את רפואה שלמה כשהיא עוד הייתה משודרת במוצ"ש, אבל אני לא רואה עכשיו כי זה בשבת ואני דתיה. את משמרת שלישית אני רואה קבוע, אבל העונה האחרונה פשוט שיעממה אותי מוות. הם הרסו הכל. הרגו את בובי, שהוא לדעתי, הוא וקים וג´ימי, פשוט הדובדבן של הסדרה. הפכו את קים לחולת נפש. דוק ומורלס התמתנו, למרות שלדעתי מורלס וקרלוס הרבה יותר חמודים ביחד, וזה היה נותן אפקט מגניב כזה לסדרה. את סאלי תקעו עם השכנה הקרציה הזאת שלו והבן שלה, וטיי סתם יושב ומעלה זכרונות על אבאל´ה. במקום לעשות טיפה, רק טיפה אקשן עם פיית´ ופרד, השלימו ביניהם, למרות שלדעתי הם צריכים להיפרד, ופיית´ Totaly belong to בוסקו. לגמרי. ג´ימי וקים לא ביחד, מה שנורא חבל כי הם זוג נורא חמוד. עוד בימיה הראשונים של הסדרה, עונה 1, ממש שנאתי אותו, בגלל הבגידה והכל. הייתה מישהי שהתווכחה איתי כל הזמן באימייל. היא אמרה שהוא חמוד ואני שנאתי אותו. לדעתי, עכשיו, הוא חמוד. וגם הפסיק לעצבן אותי כ"כ. אווווף! למה הרגו את בובי?

~*~gaL

New member
כמובן שאני רואה..

.. את משמרת שלישית. דרמה מצויינת. אחת מהטובות ביותר לדעתי. ראיתי טיפה מרפואה שלמה ולא התלהבתי.. את שיקגו הופ לא ראיתי אבל הבטחתי שאני אנסה לראות כשזה ישודר ;) טיפול נמרץ.. ראיתי את הפרקים הראשונים והחלטתי שזה לא זה. נמאס לי. אני לא יכולה לראות את זה יותר. ואת שואלת גם לגבי סדרות אחרות בכלליות? אני מאד אוהבת את עיקר החדשות ודרו קארי, גם את של מי השורה הזאת בכלל. גם את תהרוג אותי וזהו והבית הלבן. כמובן שאת באפי (ספייק רולז!) ואני גם רואה את הכי גאים שיש. אני גם רואה בנות גילמור, למרות שאני חושבת שהסיבה היחידה לזה היא ג´ס. אה! וכמובן שגם את מלקולם באמצע הנהדרת וגם בוסטון פאבליק טובה. שכחתי גם את חברים. ו-CSI. והסניגור טובה מאד.. אהההה זה יותר מדי..

mgirl

New member
אה, שכחתי לכתוב על זה...

אני אוהבת את עיקר החדשות, דרו קארי, של מי השורה הזאת פשוט קורע אותי. אני אוהבת את בנות גילמור (רורי & ג´ס רולז פוראבר, וגם לורליי ולוק, או לפחות כריס!). קראתי המון ביקורות טובות על הכי גאים שיש אבל אני לא רואה בגלל הסצנות ה´מלוכלכות´. אני רואה אולי זאת אני, דוסון קריק, למרות שהעונה משעממת, פשוט אין לי מה לעשות בשני בערב. אני רואה את אי.אר, לייק דההה, חברים (נכון שג´ואי ורייצ´ל מתאימים?), תהרוג אותי וזהו, סמולוויל, מלך השכונה, וגם מזל תאומות וEven Stevens כשיוצא לי בפוקס קידס. יש עוד אבל הם שוליים ככה שאני לא יתחיל להזכיר אותם.

mya 6

New member
למה מלוכלך?!

הג"ש (ראשי תיבות של "הכי גאים שיש") לא מלוכלכת ביכלל!! זו הסידרה הכי הכי בטלויזיה (ביחד עם אי.אר)!!! בריאן וג´סטין לנצח!! ספיידר וומן ידידת השכונה!!!
יוצא רומנו הקירח מהמחוזי!!!
בקסטריט בויז שולטים!!!

mgirl

New member
יש שם סצינות של... אהמ...

*שיעול קולני* יו נואו... וגם סצינות ערום כאלו

מרב881

New member
../images/Emo127.gifאני רואה

אני רואה גם את משמרת שלישית ולפעמים רפואה שלמה. בקשר לסדרות אחרות, אני רואה הכל: אולי זאת אני, בנות גילמור, דוסון קריק, חברים, הסניגור, מלך השכונה, סמולוויל, מזל תאומות, השרדות כמעט כל התוכניות בmtv ו-E! ובטח יש עוד שאני פשוט לא זוכרת.

Gloria_Nathan

New member
עכשיו את רואה למה לא שואלים...

על כל התוכניות?!? (ולמה את לא באייסי?) בכל מקרה, אני כמובן ראיתי שיקאגו הופ (שאני עדיין טוענת שהייתה בעונות 4-5 הרבה יותר איכותית מאיאר כיום) (אני מציינת את העונות האלה כי אלא העונות שראיתי קבוע). משמרת שלישית ראיתי כמה פרקים ולא אהבתי, רפואה שלמה אני רואה כשמשעמם ו..זהו בערך. אהה וכשהייתי בכיתה ז´ ראיתי "המחלקה" אם זה עוזר למישהו...

2_be

New member
סדרה רפואית חדשה...

אם כבר שאלת שירה אז כמובן שאף סדרה לא מגיעה לרמה של ER למרות שהשתדלתי לראות כמעט את כולן ... אגב, היום מתחילה סדרה רפואית חדשה ב22:20 ( אם אני זוכרת נכון) מהיוצרים של רצח מאדום לשחור (אחת הסדרות החביבות עלי...למרות שהמון זמן כבר לא ראיתי..)

בטח בערוץ 2...

אבל אין לי מושג... אני רואה ה-כ-ל! כלומר, את כל סדרות הרפואה... אני רואה שיקגו הופ בסטאר וורלד כשיוצא לי. רפואה שלמה אני רואה באופן קבוע, אבל הבעיה היא שזה ביום שישי ואני בדרך כלל יוצאת. אז אם אני לא מספיקה לראות אני מקליטה. אני ממש אוהבת אז זה. משמרת שלישית- סדרה גדולה! רק באמת חבל שהרגו את בובי. היה פרק כל כך עצוב... בכיתי כל הזמן! טיפול נמרץ לא ראיתי כי זה היה בשעה שלסמולוויל, אבל ראיתי 101. ומה חוץ מזה? מה לא? חברים, בנות גילמור, אולי זאת אני, דוסון קריק, סמולוויל, לחיות את החיים, הכי גאים שיש, בוסטון פבליק, משמר המפרץ, הפרקליטים... אלו מתחלקות לסדרות שאני רואה ולאלו שאני לא מפסידה. אבל בשורה התחתונה, הווידאו שלי עובד שעות נוספות!

אממ.....

אני לא רואה סדרות רפואה.... חוץ מאי.אר, ולפעמים (לעיתים רחוקות) "רפואה שלמה". אני לא הכי אוהבת את כל הסדרות האלו על רפואה, חוץ מאי.אר..... אני לא אתחיל לכתוב פה את כל מה שאני רואה. כי זה יקח הרבה זמן........ אבל בעיקרון אני אוהבת את רוב התכניות בערוץ שלוש שהן משודרות בערב.... בנות - גילמור, אולי זאת אני, חברים, לפעמים תהרוג אותי וזהו, לפעמים מלך השכונה, סמולוויל, של מי השורה הזאת בכלל.... הרבה בקיצר.....

mprb

New member
וואו...

אני לא רואה עוד סדרות על רפואה. (ניסיתי לראות את הסדרה אתמול אבל היא הייתה ממש משעממת!!!
וחוצמזה- אני אוהבת לראות בנות גילמור. חברים רגליים קרות, אד, וסמוולויל. וכמובן "רק בישראל". אבל... הסדרה הכי אהובה עלי היא משתגעים מאהבה וזהו לבנתיים... אהה, גם אני לא סובלת טלנובלות!!!

~*~gaL

New member
התוכנית שהתחילה אתמול..

היא תוכנית ששמעתי עליה ממזמן ורציתי לראות אותה. רק שלא הייתי יכולה לראות אותה אתמול בגלל שהייתי צריכה ללמוד.. טוב, פיילוטים של סדרות יכולים להיות גם לא טובים, נכון? מי שצפה - אהב?

2_be

New member
לא התלהבתי...מה גם...

שלא כדאי להתלהב.. הסרה שודרה עונה אחת בארה"ב וירדה מהמרקע... לא ממש הרגשתי שזו סדרת בית חולים.. היה חסר מתח... בתור סתם סדרה דרמטית היא לא נוראית.. אבל לא מדהימה... הקיצר- אפשר לראות...

jerri

New member
אוי... הייתי חולה על שיקאגו הופ!!

סבוניה מתוחכמת שכמותה, שיקאגו הופ היא באמת הפסד לטלויזיה, וכריסטין להאטי היתה נפלאה...

מיכל ק

New member
שיקאגו הופ

לא יודעת למה אבל התוכנית הזאת תמיד שעממה אותי היתי קוראת לה שיקאגו חרופ, מה שכן אהבתי את הקטע בפרסי האמי שכריסטין להאטי היתה בשירותים כשקראו לו לקבל את הפרס

למעלה