רציתי לדעת?

talior3

New member
רציתי לדעת?

היי לכולן: אני חדשה כאן בפורום, אחרי 8 חודשים קשים של כאבים מטורפים וטיולים באין ספור רופאים אשר את הכאבים לא שייכו למחלה זאת זו סוף סוף בא ציון לגואל ורופא אחד העלה את הרעיון שאולי יש לי אנדו' ושצריך ניתוח דחוף כדי לדעת מה מצב הנזק בבטן- יש לי גם שחלות פוליציסטיות, גם חצוצרה אחת מנותקת/מורחקת וגם אני אחרי שני ניתוחי בטן ישנים, הרופא הזה נמצא בצפון והציע לי לעבור ניתוח בבית חולים פרטי בקריות החלטתי לקבל חוות דעת נוספת והצלחתי להשיג תור דרך קשרים במרפאה בתל השומר, רציתי לדעת היכן היא נמצאת בדיוק?? תודה ובריאות לכולן

שלום לך וברוכה הבאה

כשאת מגיעה לתה"ש גשי לקומת "הקניון" .....משם את פונה לכיון מרכז מירב...בתוך המרכז הזה נמצאת המרפאה.... אם את מכירה את תה"ש יהיה לך קל להתמצא....את צריכה להגיע למדרגות האחרויות של מרפאות החוץ....יוצא לא רחוק מבניין החנייה הגדול.

זואילי

New member
הוראות הגעה...

את חונה בחניון המרכזי הגדול - זה שבו הקניון. יורדת או עולה לקומת הקניון - מס' 4 וכשאת יוצאת מהמעלית ולפנייך בית קפה את לוקחת ימינה. (שמאלה זה המסדרון לשיבא בייבי. אינשאללה שנגיע לשם במהרה). ואז כשלקחת ימינה תראי שלט מרכז מירב והמרכז לאנדו'. המזכירות זה לא אלו שישר בכניסה, אלא אלו שמימין. שיהיה
ואכן עשית החלטה נכונה וחשובה, בטח לאור הסיפור שלך - להגיע למרפאת האנדו לחוות דעת נוספת. את מוזמנת להישאר בביתינו הנעים ולעיתים מוטרף.

talior3

New member
תודה

תודה לך ההוראות והנחמדות ובאמת נקווה שלכולן יהיה רק טוב

nhmhphmh

New member
אם אפשר לשאול - מי הרופא בצפון?

ואיזה בית חולים פרטי יש בקריות?

talior3

New member
בוודאי

לרופא קוראים ד"ר הררי יש לו מרפאה פרטית ברחוב שדרות מוריה 63 בחיפה, הגעתי אליו דרך קופת חולים לאומית. יש את בית חולים אלישע ליד הקריון בקרית ביאליק ויש את בית חולים אסותא בקנין לב המפרץ.

למעלה