רציתי לדעת מה דעתכם....

רציתי לדעת מה דעתכם....

על זה שבכל משימת הדחה החברה שעברו ונמצאים על המרפסת צועקים הערות לחברה שמבצעים את משימת ההדחה... לדעתי זה לא בסדר...זה גם מהרהר את ביטחון המתמודד וגם מוציא מריכוז וגם הם צריכים להתמודד עם משימת ההדחה לבדם... בנוסף לדעתי זה גם לא פייר שחלק מהמתמודדים שמבצעים את משימת ההדחה עוזרים לחבריהם שמתמודדים נגדם... כמה שאהבתי את הסבא החמוד ההוא(ברח לי השם שלו...זה שהכין את הביצים הממולאות) היו כמה משימות שלדעתי הוא לא היה עובר לבדו... זה יפה שיש בינהם חברות והכל אבל זו תחרות ומישהו אמור לעזוב...זה קצת הזוי לי שהם עוזרים למתחרה שיכול לתפוס את מקומם.... אתם חושבים שאולי זו הנחייה מלמעלה.??אולי אומרים למתמודדים לזרוק הערות ולחלק לעזור למתחרים האחרים?? מה אתן חושבים על ההדחה של סימה?? אני חושבת שזה היה ידוע והיה צריך כבר לקרות לפני כמה פרקים..... היא חמודה אבל היו מתמודדים טובים ממנה שעזבו לפניה.... אשמח לשמוע את דעותיכם!

ואחרון....סליחה על הבלאגן

אני כל פעם נזכרת בעוד משהו..... אייל שני אוכל דיי מגעיל.....עם הידיים וכו.....אני באמת חושבת שהוא קצת מטורף.... מוות של עגניה???שחלות??יש לו כל מיני הערות שאם הן היו של בן אדם מן השורה היו מאשפזים אותו כבר בשלוותה...אני לא יודעת אם זאת הצגה למצלמה או לא אבל.....הזוי..... ואני ממש שונאת את הצחוק של איריס.....הוא מעצבן.. זהו הוצאתי את הכל...

Haad Yao

New member
ולהערות הבאות:

1) אייל שני לדעתי מודע מאוד לדימוי שיש לו, עם דפוסי האכילה שנחשבו למפדחים כבר בתקופת האבן לצד מינוח קולינארי נחשב למפדח גם באברבנאל. אבל השילוב ביניהם + העובדה שמאחורי ההתפייטויות המוגזמות עד מביכות מסתתר ידע קולינארי עצום, הופך את הפרסונה הטלוויזיונית שלו לייחודית. כזו שיהיו לה סולדים אבל יהיו גם מעריצים. הוא בידל את עצמו בצורה מדהימה - ראי את ההשוואה לחיים כהן, שבחר בדימוי של דוד חביב שמתנפץ בכל פעם כשבא לו קצת לקטול. עם חיים כהן זה לא קורה. 2) ובהמשך להערה הקודמת, לחיים כהן יש הרבה ימים כאלה לאחרונה

זה מעניין...

אני אוהבת באייל שני את כל מה שאחרים סולדים ממנו (הוא השופט המועדף עליי בהחלט, מה זה אומר עליי?). אני אוהבת את הצורה שבה הוא מדבר על אוכל, כמו שאמרו חברים פה לפניי, כשמנקים את ה"מסביב" בדבריו, נשארים עם ידע קולינארי גדול מאוד. אני גם מאוד אוהבת את הצורה שבה הוא אוכל. הוא תמיד מריח קודם, מסתכל ואוכל עם הידיים. זה מעיד על תאווה אמיתית לאוכל. תמיד העדפתי אכילה בידיים על אכילה עם סכין ומזלג... זה פשוט שונה. יש לי חברה שאוכלת המבורגר וסנדוויצ'ים בסכין ומזלג... ובכלל, יש לה תסביך גדול מאוד בכל מה שקשור באוכל. היא בחורה מלאה, ומתביישת שיראו אותה אוכלת או להודות שהיא נהנית מאוכל. ואני, למרות היותי שמנה אני אוהבת לאכול בידיים ולהרגיש את האוכל ואין לי בעיה להודות בעובדה שאני נהנית מזה מאוד ולא מתביישת שיראו אותו וכו'. אני אוהבת להרגיש את האוכל בידיים ללעוס ולאכול לאט. לא יכולה שלא לתהות עד כמה הדברים הללו מעידים על נפשינו ועלינו כבני אדם.

אז אני רואה את כל האקט הזה לפני שהוא אוכל

כהצגה למצלמות.... ראיתי אותו מפרק את העצמות ומריח ו.....בעעעעע זה פשוט לא ניראה לי אוטנטי.. אני בספק אם הוא אוכל בבית לבד ומתנהג ככה....

Haad Yao

New member
דעתי בנושא

1) לגבי העזרה מלמעלה - זה קצת מורכב. יש כמה "אבל". ראשית, שף טוב צריך לדעת גם לגייס עזרה. הוא לעולם לא עובד בווקום חברתי. יש לו חברים, קולגות, סו שפים. שנית, החברים מלמעלה יכולים לעזור ויכולים גם להזיק, הם הרי לא שפים מקצועיים. כשהמתמודד בוחר אילו עצות לקחת וכיצד ליישם, הוא גם כן מפעיל מידה לא מבוטלת של שיפוט. שלישית, כשמישהו עוזר למתחרה שיכול לתפוס את מקומו זה דווקא לא הזוי בעיני. זה רצון בסיסי לעבוד באווירה לא עוינת, לא כזו שבה כל אחד מצפה שהשני ייכשל. לתת עצה לחבר שמתמודד זה מחיר קטן מאוד שמישהו יכול לשלם על אווירה טובה לאורך התחרות. 2) ההדחה של סימה הייתה צפויה לחלוטין, היכולות שלה מוגבלות מאוד, ולדעתי החזיקו אותה כמה תוכניות יותר מדי כי אין להם בתוכנית השנה מתמודדים טובים שפונים לקהל שלה, קהל עממי שאוהב בישול סירים, קהל מסורתי. הייתה להם סימה ועכשיו יש את אבי, שגם הוא לא מספיק טוב מבחינת יכולת הבישול. אכן, הם דואגים לרייטינג לא פחות משהם דואגים להוגנות השיפוט, אז ניסו לשמור על סימה ועכשיו יש סיכוי שיעשו את הכל כדי להציל את אבי בדיוק מאותה סיבה. הוא ילך רק אם הפאשלה שלו תהיה שתי דרגות מעל לפאשלה של המפשל הבא אחריו.

אני גם חושבת שכל העזרה הזאת מיותרת...

זה סתם מבלבל, מוציא מהריכוז, וגם לא הוגן כלפי מתמודדים אחרים. למרות שלדעתי העזרה הזאת שאנשים צועקים מהמפרסת זה עוד בסדר, אבל שממש באים ועוזרים בבישול- זה כבר מוגזם, כי איך אפשר לשפוט ככה שיפוט הוגן? לגבי מה שאמרת על אייל שני- ואוו כמה שאת צודקת. בדיוק באתי לכתוב את זה !! ראיתים בפרק של "מי רוצה להיות טבח", שהוא הכין "רוטב מתינוקות,(ואחרי השהייה קצרה אמר- "של פיטריות, כמובן?" ואוו, איזה קוטונציה מזעזעת. לא מבינה איך לא הורידו את זה בעריכה,..

למעלה