רציתי לדעת אם... יש פורום נהיגה בתפוז....כי אני לא מצאתי..
S sunset* New member 11/2/03 #2 ../images/Emo26.gif היי~! עד כמה שידוע לי, אחרי בדיקה ברשימת הפורומים הקיימת, לא מצאתי פורום בנושא נהיגה. (מקווה שלא פיספסתי, כי העיניים כבר לא רואות) אם ברצונך להקים פורום חדש בנושא ולנהל אותו, אתה מוזמן למלא את טופס בקשת הוספת פורום חדש. מידע ועזרה אתה יכול למצוא במאמרי הפורום... כאן ושם. בהצלחה~!
../images/Emo26.gif היי~! עד כמה שידוע לי, אחרי בדיקה ברשימת הפורומים הקיימת, לא מצאתי פורום בנושא נהיגה. (מקווה שלא פיספסתי, כי העיניים כבר לא רואות) אם ברצונך להקים פורום חדש בנושא ולנהל אותו, אתה מוזמן למלא את טופס בקשת הוספת פורום חדש. מידע ועזרה אתה יכול למצוא במאמרי הפורום... כאן ושם. בהצלחה~!
פגעסוס Well-known member 11/2/03 #3 ../images/Emo26.gif אם מדובר על לימודי נהיגה, ככל הידוע לי לא קיים פורום כזה. אני יודע שפעם היה פורום ללימודי תיאוריה אך ככל הידוע לי הוא נסגר. אם מדובר על רכבים וכו', יש קטגוריה שנקראת "ספורט ומוטוריקה" בדף הקהילות ושם ניתן למצוא כמה פורומים בנושא.
../images/Emo26.gif אם מדובר על לימודי נהיגה, ככל הידוע לי לא קיים פורום כזה. אני יודע שפעם היה פורום ללימודי תיאוריה אך ככל הידוע לי הוא נסגר. אם מדובר על רכבים וכו', יש קטגוריה שנקראת "ספורט ומוטוריקה" בדף הקהילות ושם ניתן למצוא כמה פורומים בנושא.