רציתי לדעת איך.. זה בדיוק הולך עם הדרכונים והבידוק של הדיילים והטייסים.. תודה לעונים
S s i v u s h New member 13/9/05 #1 רציתי לדעת איך.. זה בדיוק הולך עם הדרכונים והבידוק של הדיילים והטייסים.. תודה לעונים
ב בהווה New member 15/9/05 #3 לצוותי אויר לא מחתימים את הדרכונים (הם פשוט יגמרו כל חודשיים). לכל מדינה שיטות משלה...
A ANGIE STARDUST New member 15/9/05 #4 בטח שמחתימים, בוודאי שכן!!! אני לא יודעת לגבי אלעל , אבל לגבי כל החברות האחרות- אכן כן.
ב בהווה New member 15/9/05 #5 לא רק אל על לכל אנשי צוות האויר הישראליים יש תעודת צוות שחוסכת לנו את החתימה בנתב"ג, ובעצם, כשאני חושב על זה בשום מקום שהגעתי אליו בעולם לא החתימו לי את הדרכון. מוזר לי שלצוותים זרים כן, אבל יש עוד דברים מוזרים במדינה שלנו
לא רק אל על לכל אנשי צוות האויר הישראליים יש תעודת צוות שחוסכת לנו את החתימה בנתב"ג, ובעצם, כשאני חושב על זה בשום מקום שהגעתי אליו בעולם לא החתימו לי את הדרכון. מוזר לי שלצוותים זרים כן, אבל יש עוד דברים מוזרים במדינה שלנו
A ANGIE STARDUST New member 15/9/05 #6 או שאני טועה ופשוט הם רק עוברים בביקורת בלי להחתים את הדרכון בפועל, אך עוברים דרך הביקורת עצמה.