רציתי לבקש משהו

רציתי לבקש משהו

לעתים מצטרפים לפורום אנשים חדשים - וזה דבר מבורך לכשעצמו. הבעיה מתחילה כשבאים אנשים שלא מכירים את דרך החיים של הבדסמ. שואלים שאלות, אולי קצת מתלהבים יותר מדי, אולי משתוקקים למצוא כבר מלכה או אדון. לעתים אנחנו משתעשעים כאם איתם, לעתים הם איתנו לפעמים אנשים יכולים להיפגע או להיעלב ללא כל כוונה. מה דעתכם שנכין קובץ, מעין ברכת ברוך הבא עם הסברים כלליים כך שהמצטרפים לא ייזרקו מיד למים העמוקים אלא ילמדו לצוף קצת קודם? אני מוכנה להכין את זה- אבל בוא עזרו לי - מה לדעתכם (אם בכלל) צריך להיות בתוך הקובץ הזה?

../images/Emo32.gif ומשהו שלא קשור לזה

אני פנויה לצאט בעיקרון מעשר שלכם וצפונה. מי איתי? הולכת לאכול משהו ולהתקלח. מה ללבוש כשאני חוזרת?

nerissa

New member
ללבוש בושם בבקשה

וזהו :) אני מחכה לבושה רק נמשים באמצע ה..פרדס הפרטי שלנו

זה לא רק עבורך

אבל אולי גם. בקשר לצאט אולי בפעם אחרת, הפעם זה היה צאט לבנות בלבלד, וכולנו כבר התפזרנו. קצת סבלנות סוס

על הכיפאק אחותי. אני מסתבלן לי...

להנאתי! בנות בלבד? מה יש לכם להחביא? סתם.. שיהיה לכן בכיף. שלכן סוס אפור

כשאומרים לנשים בלבד! זה נראה..

כאילו רוצים להסתיר משהו כי אם אין מה להסתיר אז למה לנשים בלבד?

אף פעם לא ניהלת "שיחת גברים" עם

החברים שלך? יש נושאים שהבנות מדברות בלי לשתף ת'בנים (שערות ברגליים וכל זה) אין מה להיעלב. חוצמזה שנריסה ואני קצת התגעגענו, אז מותר לנו קצת לבד, נכון?

אסתי69

New member
נו לבד בדיוק לא הייתן

אבל סוסון לכל מקום אתה בדר"כ נדחף בצורה אגרסיבית שכזו? יש לך בעיה עם שתי בחורות שהתחברו ורוצות לדבר? מה בדיוק הבעיה?

Z o d i a c

New member
רעיון מבורך יקירה!

את יכולה לבדוק במאמרי הפורום, כזכור לי יש שם מאמרים העוסקים ב-BDSM, אפשר מקסימום לשפצר אותם או להעביר אותם לטאגליינס.

sapirac

New member
אחלה רעיון..

היה כבר מאמר איך לחפש מלכה.. צריך רק להוסיף כללי נימוס.. מישום מה נראה שהפורום הזה נהפך לזונה שכול אחד שמחפש חרמנות מפריע לנו.. זוד יקירי אולי הגיע הזמן לסנן את המפריעים , נכון שזה לא ממש דמוקרטי ולא "מקובל" אבל לא יתכן שכול אחד יכנס יעשה בלגן וילך... תחשבו על זה .. אריק

פומלית רעיון מצויין, אשמח לעזור

אחרי שתכיני שלד אם תשלחי לי במייל אוסיף לך פרטים:) כמו כן אנא שלבי (או שאני כבר אכניס) כמה משפטים על מי שחושב שמציאת מלכה זה ג'לי בזק, שיבין ש... (שווה לקרוא את הטיפים שכתבתי בנושא) ישר כח!

למעלה