רציתי לבדוק...

מילועוף

New member
רציתי לבדוק...

אם כל אחד שיכול לספר משהו על פעולת ערב שבת בסניף שלו...ואז נראה איך זה שונה בכל סניף וסניף,זה יכול להיות נחמד...

ליחנוש 1

New member
בכיףף..

רק שאני בשבט הרא"ה ואין לנו פעולות בערב..

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

אוה... נושא רגיש.. מסיבה לא ברורה כלשהי הקומונרית שלנו, החליטה להעביר את האחריות לארגון הפעולות למדריכים אבל הצוות הדרכה לא מתפקד אההה!!! שבט שבות יעשו את זה. אז אנחנו מארגנים את הפעולות... בד"כ זה בוגרים מהסניף שמעבירים מי שנוכח זה שבט שבות ומעלה (ז"א חבריא ב') ומסתננים מהרא"ה... ד"א- אני אוהבת את הפעולות בסניף שלכם, אפילו שלפעמים הן קצת מתישות... :)

תמונת מצב בסניף נהריה-מרכז:

ערב שבת. לסניף מגיעים כ15 בנים משבט אחיה, 9 בנות משבט נצח ו5 בנים משבט נצח. לפעמים מגיעות 5 בנות משבט לביא. התנהגות בפעולה: בני שבט אחיה מקשקשים ביניהם, ולפעמים משחילים איזו מילה לדיון [לא קשורה, אגב.
]; הבנות משבט נצח די שולטות בדיון [ליתר דיוק-בת אחת משבט נצח.]; כשבנות שבט לביא מגיעות יש דיון סוער. המצב בעיצומה של הפעולה: שני בנים משבט אחיה, 4 בנות משבט נצח, 2 בנים משבט נצח, 0 בנות משבט לביא.
יהיה טוב.

sivanscom

New member
כפש כעו"י ../images/Emo13.gif

אממ בעשר וחצי (שעון קיצ) בערך מתחילים להגיע אנשים.. סתם מתאספים ומדברים בחוצ.. מי שמעביר\ה את הפעולה זה אחד הבוגרים.. שבד"כ מגיע באיחור אופייני של חצי שעה..
אממ בפעולה בד"כ יש 30-40 חבר'ה.. 5-7 משבות(סתם ככה אנחנו הרבה יותר בשבט,פשוט רובם לא מגיעים בער"ש), 9-10 מנצח,3 מאחיה,10 מלביא, ומלאאאא בוגרים וזוגות נשואים,וזוגות נשואים עם תינוקות
אחרי הפעולה שנגמרת בד"כ בסביבות 12 (שעון קיצ) סתם מדברים וכאלה.. מגיעה הבייתה בסביבות 1.. לא מתה על זה.. (בעיקר כי אני ממש דובקת ב"שינה בשבת תענוג".. וללכת לישון בער"ש ב1 לא הכי מתאים לי..) אבל.. נחמד סה"כ
שבת קודש

רוני13

New member
אצלנו...

קובעים ב-10 וחצי אבל כמובן שזה מתחיל בסביבות 11 וחצי(שעון בני עקיבא) מגיעים כמה בנות מנצח כמה בנים משבות (לרוב) מגיעות 6 בנות משבות חחח וכמה זקנים(מעל שבט נצח) מגיעים לפעמים לפני הפעולה. הפעולה: הבנים של שבות(חוץ ממני ומעוד אחד שלפעמים מגיע) יוצאים החוצה לגן טל חלק מהזקנים נשארים וחלק יוצאים לחכות בחוץ לשאר העדר. אחרי הפעולה: עדר זקני הסניף מגיע ואנשים משבט יחיעם מגיעים!! שבת שבות מתאסף,בנות נצח נעלמות,מדריכים מגיעים ושואלים אם התחילו את הפעולה ואני לרוב אחרי חצי שעה בבית.

אחח נוסטלגיה.

כבר כמה חודשים שאין לנו פעולות ער"ש כמו שצריך \: טוב,בגלל שרוב הצה"ד והבוגרים לא מהשכונה בכלל (הדרכתי בסניף חוץ בנתניה), אז לוקח לרובנו איזה שעה פלוס להגיע לסניף.. ולכן הפעולות מתחילות ממש מאוחר, ובשעון קיץ בכלל- הרבה פעמים התחלנו פעולה בחצות... את הפעולה מעביר בוגר/בוגרת לרוב, או אנשים מבחוץ אם יש. אחרי הפעולה נשארים לדבר בסניף שעוווות. אצלנו דווקא הבוגרים הממש גדולים (מאלעד ומעלה) מגיעים לרוב לפעולות, ופחות האנשים מהשבטים היותר קטנים. ואני מתגעגעת

למעלה