רציתי לאחל לכולנו

בלבלונת

New member
רציתי לאחל לכולנו

סופ"ש נעים ושקט תנוחו, תבלו ולהנו ושיעבור לאטטטטטט לאטטטטט מילק מותק איך את מרגישה? בלבל

yoelth

New member
בלבל שתהייה לך שבת נפלאה

ודווקא השבת הזו זה לא קריטי שהיא תעבור לאטטטט לאטטט כי יש יום עבודה אחד ואחר כך שוב אתנחתא......בכל מקרה ובכל קצת שלא יהיה קבלי
לשבת....

seegall

New member
גמני רוצה פרח...

ובהזדמנות זו מעניין אותי לדעת מי מהגברים שבפורום מביא הביתה פרחים לשבת? (בלי שיזכירו לו כמובן) או בניסוח אחר: מי מהנשים בפורום מקבלת פרחים לשבת? (בלי שהיא תנדנד ו/או תרשום "פרחים" ברשימת הקניות עם מסגרת אדומה גדולה)

ורדה 1

New member
אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים אין ספק שבעלי הוא מאלה שהיו בכיף מביאים פרחים כל שבת בלי שאזכיר לו. אבל מה לעשות שאשתו (קרי אני...) לא אוהבת פרחים? (לפחות לא באגרטל, בגינה או בשדה אוהבת מאוד!). בפגישה השניה שלנו, הוא הביא לי זר של 100 ורדים וכשפתחתי את הדלת אפילו לא יכולתי לראות מי מחזיק את הזר. אח, איזה פוטנציאל מבוזבז!

Angel972

New member
אבל אם מביאים פרחים כל שישי ...

אז אפשר להוריד את הפרחים מרשימת הארועים המיוחדים ... זה נראה הרבה יותר כייפי לקבל פרחים כשלא מצפים להם ואם מביאים כל שבוע ... אז זה קצת הורס לא

seegall

New member
איך זר פרחים צבעוניים ריחניים יכול

להיות הורס
אין כמו פרחים בכל פינה בבית... אני מוכנה לקבל באירועים מיוחדים ג'יפ...או שובר של 10000 ש"ח לקניית בגדים...זאת תהיה הפתעה נעימה ולא הורסת...

Angel972

New member
זה בהחלט יכול להרוס את מנהל הבנק

מעניין מה יהיה לו להגיד בנידון

yoelth

New member
סיגל: אם את מחייכת כשהמצב קשה

סימן שמצאת כבר את מי להאשים.......

אני הבאתי פרחים פעם...

ואז אשתי שתחייה "למה אדומים?" ואח"כ "למה כחולים"? הפסקתי....גם לא בימי נישואים... שתקנה לה....חחחחח שב"ש לכוווווולם אני נוסע לים המלח...

בלבלונת

New member
תודה על הפרח

ואני רואה בפרחים מותרות ובזבוז כסף לכן אני מעדיפה לקבל זר פעם ב... אבל זו אני

היי בלבל../images/Emo24.gifאני מרגישה טוב../images/Emo45.gif

כאילו לא היו דברים מעולם... תודה על ההתענינות
סוף שבוע נעים,ושבת שלום

למעלה