רציתי בגד ים

רציתי בגד ים

כמה מילים על עצמי שיהיה קצת רקע ולא אהיה תלושה מהחיים - אני בחורה בת 25, הייתי במשקל גדול מאוד ונאבקתי המון במשקל בחיי. בשלב מסוים שחררתי ודווקא בלי הדיאטה וממקום של אהבה עצמית רזיתי. אני עדיין לא רזה מאוד, אבל גם רחוקה להיות שמנה. בגוף. להפוך את הראש לראש שאינו מלא שנאה וביקורת עצמית לגוף הרבה יותר קשה וזו גם הסיבה שאני קוראת כאן לא מעט ומתקדמת עקב בצעד אגודל לעבר המטרה.

אחרי הרבה מאוד תהליכים עם עצמי החלטתי לראשונה מזה שנים אני אקנה בגד ים ואלך לים ולבריכה (אני זוכרת שפעם נורא אהבתי, אבל זה היה מזמן). החלטתי שאני רוצה ביקיני. אני אמנם לא שדופה כמו גל גדות, אבל אני חושבת שאני לא אראה רע בביקני (אובייקטיבית). נלחמתי ניסתי נמנעתי והגעתי למצב בו התייצבתי בפתח חנות החזיות היחידה בערך שמחזיקה חזיות במידה שלי (יש לי חזה עצום) וביקשתי בקול חלש ומבוייש ביקיני במידה שלי. המוכרת הביאה לי בגד ים שלם במידה שלי, התעקשתי וביקשתי ביקיני. המוכרת הביאה לי בגד ים שני חלקים שהחלק העליון שלו הוא באורך של גופיה ולא רק חזייה כמו בביקיני סטנדרטי. אמרתי לה שכשביקשתי ביקני התכוונתי לזה שאני רוצה ביקיני. המוכרת מצדה עשתה פרצוף מאוד לא יפה תוך כדי אמירה של באמת??? את רצינית? ביקיני ביקיני? אבל יראו לך את כל הצמיג!

וכך פנטזיית הביקיני שלי שכמעט והוגשמה, שעבדתי עליה כ"כ הרבה זמן, קיבלה בעיטה עזה.
אני לא אומרת שבגלל המוכרת ההיא אוותר על חלום הביקיני הישן, אבל באמת שהיא ערערה אותי. החזקתי את עצמי חזק שלא לבכות מולה.
כל הביטחון העצמי שאני עובדת עליו התחיל להתרסק כמו מגדל קלפים. טוב, אתן בטח יודעות איך זה - זה לא באמת ביטחון עצמי עדיין, זה התחלה של משהו שעדיין לא יציב ובטוח....

לא יודעת מה הסיבה שכתבתי את זה. סתם חשבתי שכאן יבינו אותי. לאף אחת מסביבי אין את הבעיות האלה, ולא ידעתי עם מי לדבר

נראה לי

שכשאומרים ביטחון עצמי מתכוונים לביטחון של אדם בעצמו, לא לביטחון של מוכרת חזיות בך.

.

לא מצחיק בכלל

מה שאני אומרת הוא זה שאתם את רוצה לעבוד על הביטחון העצמי שלך, את תצטרכי ללמוד לסנן. את לא תוכלי תמיד להסתמך על אחרים שייתנו לך את הפידבק שאת מרגישה שאת צריכה לקבל. זה לא עובד ככה לצערי.
אז או שתפתחי שמיעה סלקטיבית ותיקחי רק את הפידבקים הטובים ותשכחי מהרעים
או שזה סימן שאולי את צריכה לחפש לבנות את הביטחון שלך ממקום אחר.

AnOracle

New member
ובנימה אחרת

שמעי בייב... עשית דרך מדהימה- כברת דרך רצינית
אני לא מתכוונת למראה לך, אלא לשינוי הנפשי שתיארת
עכשיו הגיע הזמן שתקחי את הכח שלך בחזרה לידיים-
כשאת נכנסת לחנות שימי פס על כל מוכרת ולכי ק-ח-י מה שאת רוצה, כמה שאת רוצה
תמדדי, תשני את האורך של הכתפיות, תקשרי לפי ההיקף שלך, תטעי במידה, תמצאי את המידה
אבל תעשי הכל לבד.
תראי את הבטחון שלך, אל תדברי בקול חלש- תשתמשי בריאות!
קחי את כל הכח לידיים!!!
מקווה שפעם הבאה שתכתבי זה כבר אחרי שהיית בים עם ביקיני מפוצץ ומהמם!!!

לכי לחנות

ואם ישאלו אותך אם אפשר לעזור לך תגידי לא אני אחפש לבד, ולכי תחפשי בדיוק מה שמתאים לך! ובדרך תבלגני להם קצת... אמא שלי עובדת באפרודיטה ומספרת לי על נשים שקונות דברים שממש לא מתאימים להם והיא בחיים לא אומרת דברים כאלה מגעילים!! רק אם שואלים את דעתה היא מגיבה בצורה עדינה שאולי תתאים מידה אחרת או גזרה אחרת. המוכרת הזאת צריכה להרגע ומהר!
אגב, אני רחוקה מאוד מלהיות רזה ואני קונה ביקיני ביקיני כי ככה הכי נוח לי ושיזדיין העולם

עלמה88

New member
בתהליך של שינוי

חוזרים לפעמים אחורה, רק כדי שאפשר יהיה להמשיך ...

מכירה את ה"אוטוביוגרפיה בחמישה פרקים" מתוך ספר החיים והמתים הטיבטי?
כך מתואר שם תהליך של שינוי:

בפרק הראשון נופלים לבור כי לא יודעים שהוא שם
בפרק השני נופלים לבור, מנסים להתעלם ממנו
בפרק השלישי נופלים בגלל כוחו של ההרגל
בפרק הרביעי עוקפים את הבור
ובחמישי הולכים ברחוב אחר
(הטקסט המלא מצורף כמסמך)

מקוה שהקניה הבאה תהיה מהנה :)

למעלה