רצינו לספר לכם....

adiville

New member
רצינו לספר לכם....

שהיום אייס ואנוכי חודש ביחד ! וכמובן, למי אנחנו חייבים תודה אם לא לפורום הזה שהפגיש בינינו וירטואלית וכמובן למסיבות של רותם ואורן שהפגישו בינינו במציאות
אוהבים
, עדיוויל ואייס מאשין.

tofit

New member
אל תגידי להם נאיבי

שיפלו בפח כמו כולנו...
המון מזל טוב חמודים....

newave

New member
את זוכרת מתי היית מאוהבת?

אני בטח לא אתחיל לספור, אבל ההרגשה עדיין זכורה...

adiville

New member
אלוהים יודע.....

שאני אכלתי הרבה ח** במערכות יחסים וכל מיני מוזרים שיצאתי איתם אבל מה לעשות - הצורך להיות עם מישהו יותר חזק ממני ואני בטוחה שעוד הרבה אנשים שותפים לתחושה הזאת.... חוץ מזה ש- so far so good אז למה לא ? בחור כמו אייס לא פוגשים כל יום (וטוב שכך !!!)

newave

New member
עדידוש

את יודעת ששאלה כמו זו ששאלתי יכולה להיות מכוונת רק לקשישות הפורום, וחוץ מזה בת כמה את "שאכלת הרבה ח**"? או שאני בפיגור?!?!?!

turrican

New member
שאני חושב על זה Newwave

יש גם צעירות מאד שאכלו המון חצץ עד שהכירו מישהו נורמלי. זה תלוי איזה זבל פוגשים ובאיזה זמן של החיים. לא?

newave

New member
כשאני חושבת על זה

אין כזה דבר מישהו נורמלי כולכם שרוטים סתם סתם סתם

tofit

New member
בתור קשישה בפורום

אני רק יכולה להגיד שלמזלי מעולם לא אכלתי ח** כנראה שבאמת היה לי מזל בחיים...

turrican

New member
זה אחד הדברים הגדולים שיצאו לי

מהפורום אם לא הדבר הכי גדול בפורום . את לא יודעת כמה טוב זה עשה לי בנשמה
שהכרתם , אייס בחור נהדר וחכם , אחד התותחים הגדולים שאני מכיר ולא רק באייטיז. אני מחזיק אצבעות שתחזיקו מעמד כמה שיותר
ממ..נתת לו ת'דיסקים?

adiville

New member
אני כמעט בת 21

ואומנם לא היו לי הרבה אבל היו לי מספיק.... את יודעת, מספיק שאחד פוגע בך כמו שצריך ואת יוצאת שבוזה.... אבל חפיף, עובר ! במוקדם או במאוחר
זה לא פורום פגועים-פגועות פה
אלכס : נתתי לו את הדיסקים והוא מאוד שמח. יהיה לו מה לשמוע במילואים

Ice machinE

New member
כן קיבלתי את הדיסקים ../images/Emo51.gif ../images/Emo163.gif

רק משהו אחד לא הבנתי, מה הקשר שלי ל-DJ יהל???

turrican

New member
אין שום קשר..שותים בירה "נשר"

פשוט שמעתי אותו פעם אחת והחלטתי שזה לא בשבילי ואני מכיר אותך בתור אחד ששומע הרבה ומהכול , אז החלטתי לתת לך אותו במתנה. אם אתה לא אוהב את זה (למרות שזה לא נורא עד כדי כך) אתה יכול לעשות איתו ככל העולה על רוחך.

Ice machinE

New member
אין לי בעיה עם טראנס ../images/Emo163.gif

יש לי בעיה עם יהל, הוא פשוט משעמם ומגעיל. אם כבר טראנס אז רק infected mushroom

turrican

New member
זה לא התחום שלי אבל אם אתה

אומר אני צריך לשמוע אותם.. נדמה אפילו שיצא להם דיסק כפול חדש. יצא לך לשמוע אותם?

Ice machinE

New member
לא רק שיצא לי לשמוע ../images/Emo163.gif

יש לי אותו
והדיסק ה-2 יותר טוב מהראשון. הראשון הוא דיסק טיפוסי של אאינפקטד (הרבה אונצים אונצים עם בום בום אבל יותר טוב מאשר יהל שרמן) ואילו הדיסק ה-2 זה משהו נסיוני שארז אייזן ועמית דובדבני החליטו לעשות והוא פשוט לא נשמע כמו אינפקטד, טראקים גותיים ואפלים ממש מזכירים סינת'פופ אייטיזי גותי. ממש יפה הדיסק ה-2.

ט ו ר ה

New member
אייס

שמעתי ברדיו איזה קטע מהדיסק השני שהוא יותר רגוע מהראשון - משהו כמו קונוורטינג ואג'טאריאנס (?) אם כל הדיסק בסגנון הזה אז זה אחלה דבר!

כל הדיסק בסגנון הזה...

והוא משהו חבל על הזמן (הורדתי מאייס) יש אפילו טרקים יותר טובים מ-converting vegetarians.

למעלה