רצינות, למה מה קרה?

נון בת

New member
רצינות, למה מה קרה?

בס``ד אני לא מבין, מה אני תחנת רכבת, אני? אתם תענו לי, ככה אני נראה? מה זה ה`יציאות` והכניסות האלה? יש לי זמן לאורחים? יש לי ראש לכאב ראש? כל אחד נכנס, מרגיש בחדר שלו, עושה מה בראש`לו, תולה פרסומות, או פולט ת`שטויות שלו פה, טוב `תם יודעים מה? לא רכבת, אז מזבלה, ככה זה נראה, אני ממש לא מבין ת`הפקרות הזותי, אז מה אם שנת שמיטה? בגלל זה צריך להתפקר, כן אל תסתכלו עלי ככה גם לי יש מילים יפות, התפקרות! הדור של היום, כן ממש ככה, הדור של ה-י-ו-ם! עכשיו תגידו לי עוד משהו, בעצם עזבו, מי אתם בכלל? לא שאני מזלזל חס וחלילה, אבל עם כל הכבוד מידי פעם אתם גם שותקים קצת, עד שמישו אומר ``משעמם פה`` מה הוא חושב לעצמו שאם הוא יגיד זה יעזור? פיתום יהיה מעניין? אתם עוד לא מכירים ת`מצב? ב-א-מ-ת! לפעמים אני חושב לעצמי `וואלה כמה שהם תפוקים`, אווו וגם ת`קטע הזה אני לא מבין, מזה אם יש קצת שקט, אז חייבים לשאול ``התנתקתי?`` ועוד התפוקים האלה עונים ``כן`` אני ממש כבר לא מבין, אבל מה? ב`נדבר רגע ברצינות, תאמינו לי אין הרבה אנשים שאפשר לדבר איתם ככה, למה? אתם שואלים? כי אנשים ישר מסתכלים עליך עקום, נכון או לא נכון? תיכף חושבים, הוא ככה, הוא לא ככה, אבל תקחו אותי למשל, אני לי זה לא משנה לי ב-ח-י-י-ם! מסכימים איתי שהעיקר מה שיש בתוך הבנ`דם, אמת? אז אני לא משנה לי אם הבנ`דם פה, רק דבר אחד אני יכול לגיד בקשר לזה, אתם אצלי כולכם, כן כולכם! וגם אם לא אז אתם חושבים עלי כל היום, כן כל ה-י-ו-ם! זה קצת מחמיא, לא? איך אומרים קונטלימנט? משהו כזה... מחמיא מחמיא אבל בגללי אתם לא עושים כלום כל היום, בסוף עוד יאשימו אותי, טוב אני רגיל לזה, כל היום יושבים עלי, לא מתחשבים בזמן, מה אני לא בן אדם אני? מה אני דפוק אני? לא גלאצ`י אתה לא דפוק! זה אני שהתגלצטי. מתגעגעגעת, בת נון

נצנוץ

New member
אם זה לא גאונות

אז אין מנהיג לדור!!!! (בעצם, באמת אין מנהיג לדור.... אמממ)

נון בת

New member
מי יודע מה העתיד טומן בחובו..

בס``ד בסוף עוד יהיה מנהיג!!! אני אופטימית.

נצנוץ

New member
הלו!!!

אם את מתכוונת לגזול ממני את תואר המשיחה, דעי שלא יצלח הדבר בידך ואם את ובית אביך לא תחרישון, רווח והצלה יעמוד ליהודים ממקום אחר..... וייתמו צ`יטוטים מן הארץ ורשעים עוד אינם... (ייתמו צ`יטוטים ולא מצ`וטטים.... ועיינו במדרש שם.... אם יש לכם מושג איפה זה)

נון בת

New member
מה היא רוצה?

בס``ד ואם אני כבר פה אז עוד שאלה: הארה ונצנוץ זה אותו דבר או היינו הך? דור שכולו תמהון!! ביי, סנונית

למעלה