רצים לדירה

• פותח הנושא fsss
  • פורסם בתאריך
הפרק: קרן ועדלי../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

פרק נחמד ביותר!!
ג'ולי ואבי פשוט כאלה מנייאקים!!!!שונא אותם!
אריק ורחלי עושים לי בחילה!! הם פשוט מגעילים, אוף! למה הם גקפו את קרן ועדלי(
)?!?!?
קרו ועדלי כאלהה מלאכים ונאמנים שולטים!! אם הם לא היו מביאים לנטע לי ואורי את הפתק הם יכלו להגע ראשונים..אני פשוט מת עליהם!!!
נטע לי ואורי נחמדים+
איריס ודרור אממ.. די מיותרים במירוץ אבל מגיע להם צל"ש על זה שעקפו את ג'ולי ואבי!
גל ויפעת - היה די ברור שהם מנופים
חח.. לא נעים לי שהם נפלו אבל זה היה כזה קורעע!

fsss

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קרן ועדלי שולטים! איך הם חזרו לשדה התעופה... לא נראה לי שמשהו אחר היה עושה את זה!!!!! אריק ורחלי - גועל נפש! המתיקות הזאת כבר חונקת! דרך אגב יש למשהו
לסידרה? שמתי לב שבסוף הדרכים כולם כבר יודעים מי ניצח איפה ומתתי... ורצים לדירה -נאדה!!! תתעוררו אנשים! אחלה סידרה רצים לדירה!!

yes REAL

New member
קרן ועדלי = טיפשים

וגם הבנות הפדלאות האלו, מי שישמע איזה סיפור כולה לרדת כמה מטרים. אם דווקא איריס שהיא מבוגרת ניסתה, ופיפה שהיא לא הכי קלילה בעולם (והצליחה), אז גם קרן הפרימדונה ונטע לי היו יכולות לפחות לנסות להכנס למים.

14מתן

New member
למע ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה ג'ולי ואבי עשו הפרק שהם זוכים להיות מניאקים כל כך
!|

תזזית10

New member
אתם מכורים למראה חיצוני

נראה לי שכולם כאן מושפעים ממראה ולא ממעשה כמה טעויות קרן לא היתה מגיעה למקום ראשון בכל מקרה כי היא לא צללה ורחלי עשתה זאת כך שבכל מקרה היא היתה מגיעה מקום שני כמו שאכן קרה. אם נטע לי ואורי לא היו עוזרים לקרן ועדלי במשקל הם היו עולים לטיסה עם אריק ורחלי וקרן היתה מגיעה בטיסה השניה והמצב היה הפוך. גל ויפעת- אם היו מצליחים באופניים הם היו בפירוש מגיעים מקום שני אם לא ראשון. לגבי דרור ואיריס-הם לגמרי לא מיותרים ומבצעים את המשימות כראוי. התרשמתי ממנה באומגה, ומשניהם בחתירה - שני האקסטרים שהיו עד עכשיו, הם נעימים והוגנים , ובעיקר המבוגרים בחבורה - כולם למעט אריק יכולים להיות הילדים שלהם. ולגבי ג'ולי ואבי לא צריך לשנוא אותם-לא חייבים להתחבר להתנהגותם אך כך הם חושבים שצריך וזכותם. תמשיכו להיות אוביקטיביים ולדבר ענינית

מטר9

New member
פרק טוב...

הייתי נהנה ה-ר-ב-ה יותר אם גל ויפעת לא היו שם ואז באמת היה מתח למי יעוף. כל הזמן אני צפיתי בתוכנית וחשבתי לעצמי שזה לא כל כך משנה התחרות בין נטע לי ואורי, איריס ודרור וג'ולי ואבי כי זה ברור שבסוף יפעת וגל יעופו... (ברור שזה חשוב מי מגיע קודם, אבל אם איריס ודרור וג'ולי ואבי היו 2 הזוגות האחרונים, תחרות החתירה בינים הייתה הרבה יותר דרמטית). אני מאוד אוהב את הברית שיש בין קרן ועדלי ונטע לי ואורי. אני מקווה שהם יגיעו עד הסוף. אני שמחתי לראות שסוף סוף יש בריתות מה שהופך את התחרות להרבה יותר מעניינת... ממש עיצבן אותי אבל התבוסתנות של רוב הצוותים. הבנות צריכות לצלול בסך הכל 3 מטרים זה לא כזה ביג דיל... וגם אם כן, אז מה??? אם זה היה השלב האחרון שקובע מי זוכה אני בטוח שכל הבחורות היו מבצעות את המשימה. הצוותים צריכים להסתכל על כל משימה כאילו היא המשימה שקובעת... ואם יש בנות שלא היו מבצעות את המשימה גם אם זו הייתה המשימה האחרונה - אני מקווה שהם יעופו. חבל שדווקא רחלי ויפעת ביצעו את המשימה (כי הם 2 הזוגות השנואים עליי!) זה נראה לי קצת מצחיק שלמרות שב-4 מתוך 6 שלבים רחלי ואריק הגיעו מקום ראשון, אבל עדיין כולם מסתכלים על ג'ולי ואבי בתור האיום הרציני... אני מאוד מקווה שרחלי ואריק יעופו בפרק הבא (למרות שזה ברור לכולנו שאיריס ודרור ילכו הביתה...) גמר ראוי:
נטע לי
ואורי
מקום ראשון
קרן
ועדלי
מקום שני
ג'ולי
ואבי
מקום שלישי

Vapory

New member
הפרק היה נחמד+

זה היה כזה ברור שגל ויפעת יעופו!! קרן ועדלי פשוט חמודים! הם כאלה נאמנים וזזה פשוט מצויין! לגבי תחרות הצלילה חבל שהבנות לא ביצעו את זה כי אז קרן ועדלי היו יכולים להגיע ראשונים..

14מתן

New member
אני לא חושב שאיריס ודרור יעופו שבוע

הבא בטח האחרים יעזרו להם כדי להעיף את ג'ולי ואבי בפרק של היום אם נטע-לי ואורי לא היו נותנים להם "לעקוב" אחריהם לא בטוח שהם היו מגיעים אפילו במקום החמישי וג'ולי ואבי בנתיים לא עשו שום דבר רע במשך 2-3 פרקים
כל השאר סתם מניאקים, נטפלו אליהם...

אתה לא ראית מה הם אמרו בסוף?!

וגם מה שהם עושים בפרקים האלו?! מה שעושה אותם הכי מנייאקים זה שהם תמיד צורחים אחד על השני!

14מתן

New member
מה הם צריכים כל הזמן לחייך ?

ככה זה אנשים אי אפשר להיות באמצע של תחרות כל כך הרבה זמן ולא לצעוק גם חוץ מזה שאני בטוח שכולם שם צועקים אחד על השני ולכולם יש קטעים קטנים שהם "רעים" פשוט ההפקה בוחרת להראות לכולם רק על אבי וג'ולי כי כבר החליטו שהם ה"מניאקים" בסידרה

Sole Survivor

New member
היה פרק גדול

ג'ולי ואבי לא היו כאלה מגעילים בפרק הזה......ומה שהם אמרו על גל ויפעת על מה שאמרו להם במלון זה נכון? והברית בין קרן עדלי ונטעלי ואורי כזאת דביקה ומעצבנת.... זה שהם עזרו להם במשימה של המשקל....וחכו להם בשדה תעופה באילת..והם בכלל לא היו ביחד ביום למחרת של אחרי הפיצה מה לקח להם לחלק פיצה יום שלם שזה מה שהם עשו יום שלם????

תזזית10

New member
משימת הפיצה

התחילה בשעות אחה"צ של היום הקודם, בגן הפיסגה ביפו שם נגמר הפרק הקודם

n l m

New member
הברית בין נטע לי ואורי וקרן עדלי

מעניינת???????????????????????????????? מעניינת???????????????????????????????? מה מעניין בה בדיוק? אותי זה דווקא מאוד מגעיל לא רק שאנחנו צריכים לראות את אריק ורחלי מול המסך עם אהובי, אהובתי והכל זה עוד מיילא אבל לסבול את הדביקות הבין ציוותית הזאת זה פשוט גורם לי בחילה וזה לא שזו ברית אסטרטגית (שזה מה שקרן ועדלי רצו בהתחלה אם אתם לא זוכרים) כי עובדה שזה לא עוזר קרן ועדלי עקפו את אבי ורחלי עמדו להגיע ראשונים ולקחת את הסוף שבוע אבל מה? היו צריכים צריכים לחכות לאורי ונטע לי כדיי להביא להם קיצור דרך של חמש דקות ובקשר לאחרים איריס ודרור פשוט שניי מתלהבים הם היחידים מהזוגות, היחידים שאף פעם לא הגיעו למקומות הראשונים ועדיין מתגעים בזה שהם עדיין שם, "בקצב הזה אנחנו נגיע למקום הראשון" חחחחחחחחחח הם פשוט שניי מזליסטים אין דרך אחרת להסביר את זה למרות שאני לא ממש מסתדר עם קרן ועדלי אני מקווה שהם יצאו כי לקרן ועדלי מגיע להמשיך ולהם פשוט לא אחריי איריס ודרור אני רוצה שזה יתנהל ככה אריק ורחלי, אבי וג'ולי עולים מקום ראשון ושני ואז אני רוצה לראות עד כמה הברית הזאת תחזיק מעמד ודרך אגב אני חושב שבמקרה הזה נטע לי תיקח שליטה לידיים כי היא למרות שהיא גם בתוך הברית ומשתפת פעולה היא היחידה מבין הארבעה שמצליחה להשאר מפוקחת בקשר למירוץ השלושה האחרים נמצאים בDREAMLAND ועדיין לא קלטו שזה מירוץ, בקיצור קרן ועדלי הולכים הבייתה בקיצור הגמר אריק ורחלי אבי וג'ולי אורי ונטע לי אני רוצה שאורי ונטעלי יעופו, בהתחלה אהבתי אותם אבל הם אכזבו אותי וגם נראה לי שזה יקרה אם הם ימשיכו להתרכז באבי וג'ולי ולא בעצמם וגם נראה לי שאריק ורחלי ישתפו אז פעולה עם אבי וג'ולי כי עדיף להם אותם בגמר מבחינה פיזית הם יותר קלים להם ולגביי אריק ורחלי וג'ולי ואבי שיתחרו והטוב ינצח

n l m

New member
לא

אני תמיד בעד מי שהכי רוצה את הפרס זה לא קשור רע ומאנייקי במקרה תמיד זה הם

fsss

New member
לפי הפרומו- הברית עומדת להסתיים...

זה אחלה שהברית תסתיים ככה קרן ועדלי שומדבר לא ימנע מהם להגיע למקום הראשון!!!! אריק ורחלי-GO HOME!!!

מטר9

New member
לא אמרתי שהברית שלהם מעניינת...

אמרתי שכשיש בריתות זה עושה את התוכנית מעניינת... אל תעוות את מה שאני אומר! וחוץ מזה, אני תמיד אהבתי את נטע לי ואורי ולפי הפרומו הבא זה נראה כאילו שהם הולכים לדפוק את קרן ועדלי אז זה רק יגרום לי לאהוב אותם יותר... (קרן ועדלי מובילים ועוזרים לנטע לי ואורי וברגע שהם מובילים, הם דופקים את קרן ועדלי!)

למעלה