הברית בין נטע לי ואורי וקרן עדלי
מעניינת???????????????????????????????? מעניינת???????????????????????????????? מה מעניין בה בדיוק? אותי זה דווקא מאוד מגעיל לא רק שאנחנו צריכים לראות את אריק ורחלי מול המסך עם אהובי, אהובתי והכל זה עוד מיילא אבל לסבול את הדביקות הבין ציוותית הזאת זה פשוט גורם לי בחילה וזה לא שזו ברית אסטרטגית (שזה מה שקרן ועדלי רצו בהתחלה אם אתם לא זוכרים) כי עובדה שזה לא עוזר קרן ועדלי עקפו את אבי ורחלי עמדו להגיע ראשונים ולקחת את הסוף שבוע אבל מה? היו צריכים צריכים לחכות לאורי ונטע לי כדיי להביא להם קיצור דרך של חמש דקות ובקשר לאחרים איריס ודרור פשוט שניי מתלהבים הם היחידים מהזוגות, היחידים שאף פעם לא הגיעו למקומות הראשונים ועדיין מתגעים בזה שהם עדיין שם, "בקצב הזה אנחנו נגיע למקום הראשון" חחחחחחחחחח הם פשוט שניי מזליסטים אין דרך אחרת להסביר את זה למרות שאני לא ממש מסתדר עם קרן ועדלי אני מקווה שהם יצאו כי לקרן ועדלי מגיע להמשיך ולהם פשוט לא אחריי איריס ודרור אני רוצה שזה יתנהל ככה אריק ורחלי, אבי וג'ולי עולים מקום ראשון ושני ואז אני רוצה לראות עד כמה הברית הזאת תחזיק מעמד ודרך אגב אני חושב שבמקרה הזה נטע לי תיקח שליטה לידיים כי היא למרות שהיא גם בתוך הברית ומשתפת פעולה היא היחידה מבין הארבעה שמצליחה להשאר מפוקחת בקשר למירוץ השלושה האחרים נמצאים בDREAMLAND ועדיין לא קלטו שזה מירוץ, בקיצור קרן ועדלי הולכים הבייתה בקיצור הגמר אריק ורחלי אבי וג'ולי אורי ונטע לי אני רוצה שאורי ונטעלי יעופו, בהתחלה אהבתי אותם אבל הם אכזבו אותי וגם נראה לי שזה יקרה אם הם ימשיכו להתרכז באבי וג'ולי ולא בעצמם וגם נראה לי שאריק ורחלי ישתפו אז פעולה עם אבי וג'ולי כי עדיף להם אותם בגמר מבחינה פיזית הם יותר קלים להם ולגביי אריק ורחלי וג'ולי ואבי שיתחרו והטוב ינצח