רצח

Fish in the sea

New member
רצח../images/Emo70.gif

אין מילה אחרת לתאר את מה שאלאניס עשתה ל fake plastic trees המושלם של רדיוהד.יש שירים שפשוט אסור לחדש. אני מחבב את אלאניס,היא יוצרת מאוד מוכשרת ויש לה מספר שירים שאני מאוד אוהב אבל עדיף שתסתפק בחומר שלה ולא תהרוס שירים כה אהובים ומיוחדים. בנוסף להכל,היא פשוט זייפה שם בחלק מהשיר.

Rוית

New member
אני דווקא אוהבת את הגירסה...

אבל אני לא אובייקטיבית ממש, לא שמעתי עוד את הגירסה של רדיוהד

j u n k

New member
בניגוד לאמנים אחרים...

אלאניס היא לא המיוצרים שתוציא דיסקים שלמים מלאים בקאברים מזויינים של אנשים אחרים, הגירסה הזאת היא גירסה מהופעה חיה שמישהו במקרה הקליט והחליט לשים באינרנט אבל מישהו הכריח אותך להוריד אותה?! לא
את השיר לא תמצא באלבומיה, וגם לא תמצא קאבר ללהקות אחרות באלבומיה, זה צחוק מעבודה. דבר שני, אני חושבת שהגירסה שהיא עשתה שווה כל רגע, אני נהנת ממנה, אתה לעומת זאת מוזמן למחוק אותה מהמחשב בלי רגשות טינה מיותרות שמביאות לדיונים חסרי טעם ובסיס.

Fish in the sea

New member
האמת, צודקת.

ורק עוד שאלה קטנה. במשפט "לא תמצא קאבר ללהקות אחרות באלבומיה,זה צחוק מהעבודה" ניסית לרמוז לקאבר של מיוז ל feeling good ? כי פשוט הכינוי שלי לקוח מהשיר הזה אז חשבתי שאולי התכוונת לזה.

j u n k

New member
לא...

וד"א אני לא שומעת מיוז
אני חושבת שהם לא יודעים לעשות מוזיקה איכותית

Fish in the sea

New member
זה לא המקום

הייתי נכנס איתך לוויכוח מעמיק אבל פורום של אלאניס. זה לא המקום. בכל מקרה,פורום נחמד יש לכם. צ´או.

AlanisJunkie

New member
שום רצח ושום נעליים..

אחלה קאבר. וגם אתה לא יכול לקבוע שום דבר, הגירסה שמסתובבת באינטרנט היא באיכות גרועה, אי אפשר בכלל לשמוע את אלאניס (כמעט). בקיצור, אני בטוח שאם היא הייתה מחדשת אותו בגירסת אולפן, לא היית מעיז לכתוב את זה.

למעלה