רצח רבין:

chaiel

New member
רצח רבין:

מצטער להעלות את הנושא הכאוב אבל הרגשתי חובה לעשות זאת. למישהו פה יש תשובה לשאלה: מה עשה/מי ירה את הכדור השלישי בגופו של יצחק רבין המנוח? (היה כדור שלישי? כן! פרו' היס מראה רנטגן שבו רואים שהיו 3 כדורים בגופו של ראש הממשלה לשעבר) אשמח אם מישהו יוכל לענות לי!
(לא, אני לא רוצה להוכיח שיגאל עמיר (ה$%$%) לא רצח את רבין, אני רוצה לענות לחבר שלי שמקשה עלי עם השאלה הזאת)

EverMan

New member
אז ככה,

תיאוריית הקונספירציה מאוד אוהבת לשחק סביב הנושא של הכדור השלישי, ומשחקת בעיקר על הזיכרון הגרוע של אנשים. כן, יגאל עמיר ירה ברבין 3 כדורים. נקודה. מה שהקונספירטורים המתוכחים יותר טוענים, זה שהכדור האחרון נורה מאחור. שטות מוחלטת, לא היה חור כניסה מאחור. סוף סיפור.

chaiel

New member
תשמע.

אני לא בא פה להוכיח שיגאל לא רוצח. אני רוצה שיהיה משפט צודק ומי שפשע ייענש. לדעתי רק בגלל הנסיון צריך לשים את עמיר בכלא (לא ניכנס לקונספרציה שהוא מהשב"כ וכו'...) אוקיי, אז למה בהתחלה לא מזכירים את הכדור השלישי?

EverMan

New member
מז"א לא מזכירים ?

מזכירים. תפתח את התיק במשפט, תראה את השחזור, תראה קלטות מהיום המקורי. יגאל עמיר ירה 3 כדורים ברבין. להזכירך "סרק, סרק, סרק". אין פה ויכוח. הקונספירטורים פשוט משחקים על הזיכרון הדפוק של אנשים וטוענים שהוא ירה רק 2.

chaiel

New member
נעשה אתזה יותר פשוט.

כלום פה לא חשוד בעיניך/מסריח? זהו, יגאל עמיר רצח, סוף פסוק. ככה?

amiron3

New member
כן-הוא רצח!

והנושא נטחן בלי סוף בפורום. אפשר לפתוח לדיון גם שאלות אחרות: האם מנחם בגין (למשל) לא סבל ממחלת נפש מהרגע שעלה לשלטון-הרי הוא סבל מדיכאון קליני כשפרש? האם נתניהו לא היה סרסור-הרי הוא שכב עם חצי מבחורות ארה"ב.- זה לא חשוד? האם שרון לא סבל מסכיזופרניה? איך אדם בונה התנחלויות והורס אותן לאחר מכן? זה לא נורמלי. ספקולציות המבוססות על דברים חשודים ניתן לפתח לגבי כל נושא. למה רק לגבי רצח רבין?

chaiel

New member
תראה לי.

מקור 1(!!!!!!!!!!!!!!!!) רשמי שאומר שיגאל עמיר ירה ברבין 3 כדורים.

הוא התכוון ששלושה כדורים פגעו ברבין

וזאת בדיוק הנקודה. המקורות הרשמיים דובקים בגישה כי ברבין פגעו 2 כדורים.

very VIP

New member
עכשיו בלבלת אותי :\

ראיתי ביוטיוב כתבה מערוץ 2 שלאחר הרצח, נאמר שם שכדור אחד מתוך ה3 נכנס במאבטח.. אז יגאל עמיר ירה בעצם 4 כדורים בסה"כ?

chaiel

New member
עזוב.

ואתה צודק, יגאל עמיר ירה 3 כדורים סה"כ ואחד נורה במאבטח, משמע- מקסימום שני כדורים נורו ברבין, משמע, לא 3 כדורים. אבל חבל להתווכח, אני רואה שאנשים פה נעולים על הדיעה שלהם. מצידי שיגאל עמיר יהיה הרוצח ומצידי שיחנק בכלא. אני פשוט חושב שיש פה עוד אשמים ברצח הנורא והם צריכים גם להיענש!!! ובקשר למי שכתב על כל הקונספירציות, אתה באמת משווה? יש פה הוכחות חזקות! לא סתם מחשבות של אנשים!!! מצידי תפריך את הנתונים שבאתי, אחלה, אבל אל תרד רמה ותביא לי השוואות מטומטמות! די נשבר לי מהמדינה הזאת, כל פעם מביאים להם משהו שהם לא אוהבים הם מביאים השוואה מטומטמת בבמקום לענות!

פרופ' היס מראה שפגעו 2 כדורים

ברבין. כדור שלישי פגע במאבטח רובין. הטענה היא ששני הכדורים שנראים בתצלום הרנטגן אינם 2 הכדורים שמתוארים בדוחות הרפואיים ובדוח הפתולוגי. אני הראתי את הסתירה הנ"ל, בפירוט, בפורום. לצערי אף אחד כאן לא הצליח למצוא ולו צל של הסבר לסתירה. אני די משוכנע שהדוח הפתולוגי אינו נכון וכי ברבין פגעו 3 כדורים ולא 2 כפי שהגרסה הרשמית טוענת. מה שמצחיק אותי זה לראות אנשים עם אינטלגנציה שנשארים ללא שום הסבר מניח את הדעת לסתירות לכאורה בין הדוח הפתולוגי ודוח שמגר ועדיין חושבים שהגרסה הרשמית מדויקת. ממש עצוב לראות איך אנשים מסוגלים להאמין במשהו שעל פניו ברור שאינו נכון. נ.ב שוב, אם למישהו יש איזשהו הסבר מניח את הדעת לסתירה כביכול בין מה שרשום בדוח הפתולוגי ובדוח שמגר לבין תצלום הרנטגן, הוא מוזמן להעלות אותו.

EverMan

New member
איתי, ירית פעם במישהו ?

אז אני כן. כדור לא עוצר בבן אדם שאתה יורה בו לרוב, אלא אם זה מטווח גדול. כדור עובר בן אדם בעיקר מטווח של מטרים בודדים.

זה בכלל בעייתי מה שאתה טוען

לרבין לא היו פצעי יציאה על פי הדוחות הרפואיים, כך שאם אתה צודק אתה רק מחזק את הטענה שהדוח הפתולוגי ודוח שמגר אינם נכונים. לא צריך להיות חכם גדול בשביל להבין את זה. הבאתי אז הן את התצלומים והן את מה שנכתב בדוח הפתולוגי ובדוח שמגר. הראתי את הסתירה הברורה. לך לא היה כמובן שום הסבר או שום יכולת להראות מה שגוי בטיעון שהעלתי אך לצערי במקום לקבל את זה אתה בוחר "להתעלם" מזה. אבל אל תדאג, אתה בחברה טובה גם שופטי בג"ץ בחרו בגישה הזאת.

the new L

New member
אני לא מבין גדול בנושא

אבל למיטב זכרוני, הכדורים שפגעו ברבין היו כדורים מיוחדים שהתפוצצו בתוך הגוף לרסיסים שונים. אולי חלקי הרסיסים האלה הם מה שמפויע בצילום, ולכן נראים כמו יותר מ2 חלקים גדולים?

אמורים היו להיות כדורי הולופוינט

אני לא מומחה רנטגן כך שבטח שאני לא יכול להעיד מה סוג הכדור שנראה בתמונה, בכל מקרה, בצילום הרנטגן שהיס חשף רואים בבירור 2 כדורים ו- 2 בלבד. לו היו מדובר ברסיסים היינו רואים יותר משני גופים בלבד. מלבד זאת, לעתירה בנושא שהוגשה לבג"ץ צורף תצהיר של מנהל חדר הרטנגן בהדסה שהצהיר מה רואים בתצהיר (2 כדורים שפגעו...), כך שהנושא הזה באמת סגור לחלוטין. כל שנשאר זה להשוות עם הדוח של היס ודוח שמגר ולראות אם הם תואמים. כפי שהראתי, אין שום דרך ששני הדברים יכולים להיות נכונים במקביל.

למעלה