רצח ענבל עמרם הי"ד ...

רצח ענבל עמרם הי"ד ...

מה שמעניין בפרשת הרצח הזאת... שהיא נפלה לידיים של תחנת המשמר האזרחי ב"אפקה"... האם היה לתחנה סמכות לגשת למקום הרצח למרות שמדובר במתנדבים?

"דינור" - מנכ"ל משרד רוה"מ...

קשור ל"אחיקם דינור"... רכז מתנדבים? או שאני חושדת בכשרים?

ישראל28

New member
א לאמר "נפלה לידיים "הוא לדעתי ני

סוח לא כלכך טוב לבחורה שכבר היתה מתה ונרצחה על לא עוול בכפה (כאילו לאמר עברנו במקום ונפלה עלינו יציקה ...) ולעניין אפקה - אין לי מושג אם את יודעת אך באפקה יש תחנת משנה של מרחב ירקון תא"ז ירקון שיש בה יחידת סיור חוקרים תנועה ואני מניח שהם לקחו טיפול . ולעניין אם הגיע לשם צוות אק"מ או כל צוות אחר זה ממש לא משנה כלכך אם חיפשו ומצאו זה לא משנה כלכך מי מצא בתחילה כי גם כך זה עובר מייד לטיפול הסיור -סגירת זירה וכו ואחרכך לחקירות =צחמ מזפ וכו הרבה זירות רצח התאבדויות וכו נמצאו בתחילה על ידי מתנדבים - אם במבצעי חיפוש יזומים ואם בעבודתם צמוד לשוטרים והגעתם לזירה יחד עם כוחות נוספים אינה פוסלת או משנה הרבה מה שכן כמו בכל זירה כאשר היא כבר נסגרת - יש להשתמש בהם ובשאר השוטרים להרחקת קהל וכו ואין להם מה לחפש יותר בתוך הזירה עצמה .

benpual

New member
אח שלי , איך הגעת לזה.......

( מופנה למשתמש שהתחיל את נושא ההודעה ) שיש בתחנת אפקה מתנדבים בלבד?! הרי בתחנת אפקה זאת תחנת משנה של מרחב ירקון שמשם יוצאות כמה ניידות לאזור צפון ת"א ושכנות המשתלה בלבד! בתחנה יש חוקר , תנועה , אק"מ , ואפילו מפקד תחנה!

r a n 2 9

New member
הפורום הזה מתחיל להזכיר מיום ליום

את עמדות השוטים(בלונדון), ששם כל שוטה יכול להגיד מה שהוא רוצה או מה שבא לו.

Super Go

New member
ליל הרצח (פחות או יותר)

בלילה רצח התקבל הדיווח ההעדר, ויצא איכון של פלאפון שנותן לך רדיוס של קילומטר פחות או יותר היכן היא אמורה היתה להמצא והאיכון דיבר על "פי גלילות". מי שמכיר את השטח סביב פי גלילות זה שדות של קילומטרים ובלי שבילים מסודרים. שוטרים של תחנת אפקה כן ערכו סריקות בשדות האלה, אבל בלילה היה מאוד קשה לאתר את הרכב. הייתי בזירת הרצח. ניידת שהיתה נכנסת למקום בו היה הרכב היתה נתקעת במקום, מה גם שהרכב היה בין כפלי קרקע. בבוקר שהעלו מסוק הוא איתר את הרכב תוך מספר דקות והשוטרים שהגיעו למקום הגיעו אל הרכב בהליכה רגלית ולא עם הניידת. ולזכות המתנדבים אפשר להגיד, שבמידה והיה פועל ג'יפ של מתנדבים היה סיכוי גדול בהרבה לאתר את ענבל עמרם ז"ל מוקדם יותר ולהציל אותה, אבל ג'יפ כזה לא עמד לרשות הכוחות שפעלו בשטח.

אריה רז

New member
תחנת אפקה

כבר מזמן אין שם שוטרי תנועה מי שאתם רואים יוצאים ממרחב ירקון למשמרת

benpual

New member
מה? על מה אתה מדבר?

משם יוצאים מוס"ח , ויוצאים גם ניידת תנועה אחת לפחות במשמרת או שאין מתנדבים

Super Go

New member
אין ניידות תנועה

בעבר היתה גם יחידת תנועה של תחנת אפקה אבל כבר אין, הניידות יוצאות ממרחב ירקון ולא מהתחנה עצמה. לעומת זאת, ניידת מוס"ח עדיין יוצאת מהתחנה עצמה.

yoni la

New member
אני לא רואה שום בעיה,

גם אני מפתח תקוה, יצאנו לשם כדי לעזור ולחפש סכין, אז תשאל מה הקשר? פשוט כי צריכים אותנו שם, והרגישו סוג של מחוייבות למצוא את הרוצח, כי שורה תחתונה היא מפ"ת.. אז באנו. ברגע שיודעים מה מותר ומה אסור לעשות, ופועלים תחת הנחיות והשגחת חוקרים, אין לדעתי שום בעיה

למעלה