רצועות לחמוסים

רצועות לחמוסים

באיזה גיל התחלתם לטייל עם חמוס ורצועה? איך הוא הגיב בפעם הראשונה ששמתם לו אותה ובאיזה גיל הוא היה?

מעייניT

New member
מאז שצ'ולי הגיע אלי לקחתי אותו ברצו

ע בהתחלה הוא קרע אותה ואז הוא כבר התרגל הוא לא הבין מה אני שמה לו בפעם הראשונה הוא היה ביין חצי שנה

אהה אז שלי עדיין קטן מדי....

שלי בן חודשיים קטן מדי.... נסתי היום הוא גם לא הבין מה אני רוצה ממנו הוא נשכב על הגב ולא הסכים לזוז. עוד מקדם ננסה עוד חודש נראה איך הוא יגיב.... החמוס שלי קצת מדאיג אותי הוא לא אוהב את הכלוב בכלל אני נותנת לו להסתובב אבל רק שאני בבית בהשגחה שלי פשוט אני מפחדש שהכלבה שלי תעשה לו משהו ושהוא בכלוב הוא נתפס ברשת עם השיניים ומנסה להוציא אותה הוא עוד אלול לשבור את השיניים והוא ממש עושה את זה חזק והוא בסה"כ בן חודשיים....

WTR

New member
ולנטינו הגיע אליי בגיל 3-4 חוד'

וחודש לאחר מכן (בערך) הרגלתי אותו לרצועה ונוס הגיעה אליי בגיל חצי שנה וישר הרגלתי אותה שניהם היו קצת המומים.. ניסו ללכת וללכת ולא הבינו שאי אפשר ללכת כמה שרוצים ולאן שרוצים (כי הרצועה מחזיקה) אבל עם הזמן הם קלטו- לולנטי לקח קצת זמן (כמה ימים) ולונוס לקח כמה שניות עד דקות. אבל הרעיון הוא, כששמים את הרצועה, ישר לצאת החוצה לטיול. גם יותר קל להם להתרגל לזה שאת שמה להם רצועה כי הם מבינים שרצועה = טיול בחוץ, וגם בחוץ הם מאוד מסוקרנים ונהנים ולכן הם לא ממש שמים לב לרצועה והיא לא מפריעה להם כ"כ.

לא הוא עדיין לא

התחיל חיסונים.... עוד 3 שבועות אני מתחילה עם החיסונים הוא עדיין קטן... פשוט ניסיתי לשים עליו את החגורה לראות איך הוא יגיב בפעם הבאה שאני ישים עליו חגורה אני ישר יצא איתו החוצה וזה יהיה אחרי החיסונים.... מאיזה גל אפשר לקלח את החמוס?

carmikush

New member
כעיקרון בכל גיל אבל מומלץ עם מגבון

לח לנקות אותו קצת. כי הוא עוד קטן וזה הורס את הפרווה. אז מומלץ לחכות לפחות עד גיל חודשיים שלושה.

סבבה תודה....

למרות שהוא אחרי חודשיים אני באמת אחכה קצת בנתיים נשתמש במגבונים.... :)

למעלה