רצוני באמת להבין

רצוני באמת להבין

במה שונה דינה של ירושלים מגוש קטיף. מדוע כאן כעת כל היהדות החרדית נזעקת על עצם הדיבור על חלוקת ירושלים. וכי דמינו אדום יותר. ושמא בגלל שזה קרוב לבית זה יותר מדבר אלינו. הרי גם ירושלים שטח כבוש הוא מגבולות 67 . אתמהה...

וויי

כמה שאתה צודק רק תיקח בחשבון שלא מחזירים שטחים כבושים מחזירים שטחים תמורת שלום וכמובן שזה לא מציאותי אבל על הצד הזה תבין את הרבנים וחוץ מזה יהיה מעצבן לראות ערבים בגאולה ובכול מיני חורים

גוש קתיף על פי ההלכה ספק א"י וגם

זה היה מקום סכנה וצריך ליזער לא לימצא במקום סכנה ןנשמרתם ... וירושלים זה א"י בטוח ולא מקום סכנה לדעתי זה ההבדלים

מההההההההההההההה????????

גוש קטף ספק אם הוא א"י???????.......ת'גיד הכל בשליטה אצלך????....טורקיה היא א"י.....ושום דבר גוש קטיף היה מקום סכנה...תראה מ'קורה בעקבות הגירוש

קבל תשובה

בהפגנות בשנת 2005 החרדים לא יכלו להשתתף משתי סיבות.א.ההפגנות נדפו ריח של ציונות.ואסביר.הרוח שנשבה מכיוון המארגנים הייתה נגד התנתקות מדינת ישראל מהגוש.ולא נגד עקירת יהודים משם.ב.ההפגנות היום בעירוב מלא של גברים ונשים ככה שהציבור החרדי היה מנוע מלהשתתף בהם.ולמה לא ארגנו הפגנות לבד?לא יודע.עכשיו יש לי שתי שאלות אליך.מה אתה מתכוון שהחרדים מזדעקים על ירושלים?אם אתה מסתמך על המודעות שתלו זה לא אומר שאכפת לחרדים זה אומר שקלצקין הרוויח כסף.אם לא על זה אתה מסתמך אשמח לשמוע תשובה.ועוד שאלה אליך.איפה היו המיזרוחניקים בהתנתקות??????????הא??????????כמה הצביעו איחוד לאומי?ארבע מאות חמישים אלף.כמה אנשים היו בגוש קטיף?לא יותר משלושים וחמש אלף איש.שזה כולל ילדים בלי זכות הצבעה.אז איפה אתם הייתם??????????????לתקוף חרדים גם זהבה גלאון יודעת.רק שלה יש תשובות.

דבר ראשון אני חרדי כמוך. ואולי יותר

כעת לגיבובי השטויות שכתבת. זה לא מעניין אותי מה עשו המיזרחיסטים למעננו. אני מדבר לגופו של עניין. אז זה לא הפריע לנו. ואפילו עצרת תפילה לא נעשה. וודאי שלא שמענו התנגדות של חברי הכנסת שלנו. וודאי שלא מסר של לאפוליאנסקי לבוש. פשוט כלום. כעת. עצרות תפילה,מסרים. חברי כנסת נסערים. פקח עיניים ידידי.

אופס.סורי חשבתי שאתה לא חרדי.סליחה.

כעת לעיניין.חכה אל תגיב עדיין.אני מעלה לך כאן כמה תמונות שצילמתי עכשיו מעיתון משפחה שאתה טוען שהעיתונים החרדיים שתקו.זה השער

למעלה