רצונות

אנה מיי

New member
מותר? חובה שיהיה.

בסשן הם מתרגמים לגבולות.. יש כאלה שמגדירים שהם לא מעוניינים בגבולות אבל גם זה עניין של רצון והעדפה גם כן.

UltraL

New member
להבדיל מרובם

אני לא בהכרח חושב ששפחה וסאבית זה אותו דבר.
יש נשים שמחפשות לבטל את רצונם ומחפשות מאסטר שלא מתחשב ברצונם.
זה לא קשור לדעות הפרטיות שלנו, ואין לבטל בבוז את האפשרות של מערכת יחסים בדסמית אבסולוטית ובלי תקשורת שוטפת
אם כי חכם יהיה מאסטר אשר בשלב ההיכרות יבין מה טוב לשפחה וגם מדי פעם ואפילו בזמון אמת אחרי סשן יחפש פידבאק ממנה.
נראה לאנשים באמת מוזר מצב שבו שפחה שמה את עצמה בידיים של מאסטר שהיא סומכת עליו?

באופן אישי אני חושב שיש צורך להביע את דעותיה בצורה מכובדת ולא שיוויונית וממש מפריע לי לקבל הערות בזמן אמת בסגנון "קצת יותר ימינה, טיפה יותר למטה"
אלה אם כן זה משהו שפוגע כמו פידבאק מחייב בעבודה עם חבלים או כאב רע כמו פלוגר מסתובב סביב המותן.

באשר לנשלטות שלא רואות את עצמן שפחות, הרי שיש להם גבולות משתנים, טענות שוטפות, רצונות משתנים ותהליכים פנימיים.
והשולט צריך להתחשב בכל המורכבות הזאת ע"י תקשורת שוטפת, כולל שיחות ארוכות

blackberry2015

New member
כן

מותר רצוי צריך זה מעצים את הקשר למדד לתקשורת טובה
בין כל הקשרים שהייתי בהם הטובים מבניהם היו אלו שלה היו רצונות וצרכים ובקשות
לפעמים לקח זמן עד שזה יצא ולפעמים היה צריך ללמד אותה איך לבקש אבל כשזה קרה זה היה טוב לשנינו

תקשורת פתוחה וחופשית

היא מבחינתי א"ב בכל סוג של קשר.
לשתף ברצונות, חלומות, רעיונות, פנטזיות - נשמע לי מבורך.
וכמובן - לא לשמור דברים בבטן (אצלנו ממש חל עליי איסור בנושא), כי בסוף זה עלול להתפוצץ ולהיות מאוד מכוער.
אחרי הכל, אף-אחד לא קורא מחשבות.
אז כן - לדעתי זה בהחלט ראוי שהיא תעלה הכל בפניו. אני באמת ובתמים לא רואה איך ולמה זה יכול לפגוע בשליטה שלו.

Dan_Kap_

Active member
הפחד ש"זה ייעלם" או "יתקלקל"

האם אתם חושבים שזה עלול לפגוע בשליטה שלו עליה?
&nbsp
בעיני, אלא אם מדובר באגו מאד שביר, שום דבר שנשלט/ת יכולים לומר לא יפגע בשליטה של השולט/ת.
&nbsp
לצערי, זהו חשש שקיים אצל לא מעט שולטים/ות ונשלטים/ות בתחילת הדרך שלהם בבדסמ.
בהמשך הדרך רובם מגלים שכמו כל מערכת יחסים, גם מערכת בדסמית נבנית (או נופלת) על אמון ותקשורת.
&nbsp
אבל השליטה וההתמסרות נמצאים עמוק בתוכנו, הם באים מאיתנו ושום אמירה לא "תקלקל" אותה.
&nbsp
עבורי כשיש גבול לאחד/ת השותפים/ות, אין פירושו שזהו אתגר או ערעור על השולט/ת אלא הבעה של קושי שיש למישהו עם פעילות מסוימת.
שולט/ת לא אמורים לצפות שבאורח פלא הנשלט/ת יאהבו את כל מה שאהוב עליהם ובודאי לא להפעיל מניפולציות כדי לקבל הסכמה במקרה שכזה (ואני מניח ששולט/ת לא יתעקשו לבצע פעילויות שהן מחוץ לגבולות שלהם
).
כך גם כאשר נשלט/ת מציעים משהו לשולט/ת - בעיני זהו אחד המעשים האינטימיים המדהימים שאפשר לעשות ובטח שלא משהו שיקלקל לי את השליטה...
&nbsp

למעלה