רצונות מנוגדים

tamara9

New member
רצונות מנוגדים

אני בת 36, גרושה +1 נמצאת מזה כ-5 שנים במערכת יחסים עם גרוש בן 50 + 2 . מזה כמה שנים אנו מתגוררים יחדיו, אנחנו אוהבים ומסתדרים טוב הבעיה היא בנושא ילד משותף, כאשר הכרנו בן זוגי הבהיר לי כי אין ברצונו בילדים נוספים, מצידי אמרתי כי כרגע זה מתאים אך מי יודע מה ארצה בעוד כמה שנים. ואכן עברו כמה שנים וכיום אני מעוניינת בילד נוסף. הוא אינו מוכן אך מצד שני אינו רוצה להפרד ו"מושך" אותי במשפטים כמו "מי יודע מה יהיה בעתיד, אולי אני אשנה את דעתי" מה לעשות ???!!!

seeyou

New member
אני חושב שהוא צודק!../images/Emo140.gif

איזה קשר יהייה בין אב בגיל 70 לילד בין 19? את נניח את בת 50 והבת שלך יהייה בת 13 ? טולהביא ילדים--אבל בזמן הנכון צריך לחשוב גם על הצרכים שלהם-קשר חם-חברות עם ההוריים הביולוגים בנוסף בעיות בין ילדים שלך-לשלו-לשלכם!!

חבל שהוא מושך אותך במשפטים

כי "מי יודע מה יהיה בעתיד" איננה שאלה אלא עובדה - בעתיד הפרש הגילים בינו לבין התינוק (אם תולידו) יהיה גדול עוד יותר. את צריכה להחליט לגבי עצמך בלבד. את יכולה להציע לו להיות אביו המוכר של הילד אבל לא לדרוש ממנו שום מחוייבות בפעולה (לגבי מחוייבות כספית החוק יחייב אותו). יתכן שהוא לא רוצה להיות טרוד בגידול ילד אבל יהיה מוכן להיות אביו הביולוגי והמוכר של ילדך השני. אם לא ילך, תצטרכי לבחור בין אהבת איש ליצר האמהות שלך. בחירה לא קלה כלל. אגב, בהתייחס לתגובתו של seeyou, יש לי חבר בן 52 שיש לו ילד בן שנה מנישואין שניים לאשה בגיל דומה לשלך ועל פי עדותו הוא נהנה מאד מהאבהות החדשה (יש לו גם ילדים בוגרים מנישואין קודמים), כך שהעניין הינו אישי ולא קטגורי.

tamara9

New member
תודה לכולם

תודה לכולם על התמיכה !!! החלטה קשה עומדת בפני, רציתי לשאול: האם ניתן לחתום על מסמך כל שהוא המשחרר אותו מהתחייבויות לעתיד ? כולל התחייבות שהילד המשותף לא יתבע אותו בעתיד ?

את יכולה לחתום בשמך בלבד

את יכולה להתחייב בעניינים הקשורים אלייך בלבד ולשחרר אותו מהתחייבות בעניינים הקשורים אלייך בלבד. את לא יכולה למנוע מהילד לתבוע אותו באופן עצמאי, אפילו בהיותו קטין ובודאי שכבגיר. כדי לא לרתום את העגלה לפני הסוסים, אם הרעיון נראה לך, דברי עם חברך ואם יש על מה לדבר גם מצידו, תבררו שניכם את הפרטים המשפטיים בצורה מקצועית. שיהיה לך בהצלחה.

zigd

New member
רצונות מנוגדים

להודעתך , אני בן 58 ולי בת זוג בת 42 חיים מזה כעשר שנים יחד לה שני בנים גדולים . ולי שלושה ילדים גדולים . בהתחלה חשבנו להביא ילד משותף לעולם וכל רצונותינו היו להביא ילד משותף , בעת החלו התכנונים , החלה מחשבה כיצד נרגיש כאשר הילד יגיע לגיל צבא , האם במקל סבא אקח אותו ללשכת הגיוס , וכך החלו התלבטויות בקשר לזה, בסופו של דבר , גמלה בנפשנו החלטה , שנסתפק בנכדים שיגיעו וכך נמצא את עצמנו חופשיים , לעשות ככל העולה על רוחונו, ומיד התחלנו לצאת לטיולים בעולם הגדול , ומכאן הדרך היתה קלה לוותר על ילד משותף , כיום שנינו מרוצים מכך שלא הבאנו ילד ביחד פשוט מאד החיים נוחים לנו כך . ואנו אוהבים ומנצלים כל רגע פנוי וממלאים את חיינו כך שאין זמן ורצון לחשוב על ילד . למרות זאת יש החושבים אחרת

noname21

New member
קצת מנסיוני....

יש לי חברה שהיא כיום בת 18.5 ואביה הוא בן 70... גם אביה יצא מנישואים כושלים עם ילדה, התחתן מחדש (הפרש של 14 שנה ביניהם) והביא 2 ילדים מקסימים לעולם! אני לא משכנעת או משהו רק אומרת מניסיוני... הם באמת משפחה מלוכדת ומאושרת, כמובן שבבית ספר, הופתענו לשמוע שיש לילדה מהכיתה אבא "זקן" אבל לא זכורים לי דברים רציניים... גם האבא נהנה מזה והוא אוהב אותה יותר מכל... בכל מקרה, חשוב לזכור שילד מביאים רק מאהבה
ואם אחד מהצדדים מתנגד, אין טעם! בהצלחה

מאדמאן

New member
אם יש הגיון בדבריו

והוא לא עושה זאת בכיף.. אז למה ?? - האהבה יכול
ה להשאר גם בלי פרי

פיני007

New member
אם היית קשורה לגבר עם ילדים

כאשר את ללא, אולי הייתי מבין את תשוקתך לידי (לראשון משלך). מכיון שהתברכת בילד אחד ולחבר יש 2 ילדים אולי המילוי הוא רק בפנטזיה של ילד משותף שיחזק את הקשר ביניכם. האם לא כן?

adam33

New member
חוזה

כשהכרתם חתמתם על חוזה גנטלמני כעת את באה ורוצה לשנות את החוזה בנכם הוא אומר שמצד אחד הוא אינו מעוניין כעת אבל מצד שני אוליי בעתיד הוא יסכים אז לגבי העבר אין לך להאשים אותו לגבי העתיד קבלי ממנו תשובה ברורה ולא התחמקויות לאור התשובה הברורה שלו תחליטי מה ברצונן לעשות בהצלחה

למעלה