רצון עז להריון

danielap

New member
רצון עז להריון

האם ישנם כדורים טבעיים ש"מחזקים"/"מאריכים" ביוץ? או בקצור, תורמים לפוריות?

venus13

New member
היי דניאלה

ככל הידוע לי בשיטות טיפול אלטרנטיביות שונות - קיים נסיון למענה לשאלתך - באמצעות צמחי מרפא סיניים למשל, רפלקסולוגיה, דיקור וכו´- תעשי חיפוש בפורום ו/או תפני למרפא/מרפאה שעוסקים בנושא הפריון בפרט או בריאות בכלל. מכון אחד שהומלץ בפורום (נדמה לי שע"י נועם - מנהלת הפורום) - מכון בראשית בת"א שמתמחה בנושא פריון. אני עצמי מסתייעת בצמחי מרפא סיניים של מרפא מירושלים. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ואת יכולה לפנות אלי גם במסר או כאן בפורום - אשמח לעזור ונוס

שאלה קטנה

עם כל הרצון העז, מה בדקתם? פרופיל הורמונלי, וזרע כבר עשיתם? הייתי ממליצה מאוד לעבור לפחות את הבדיקות האלו לפני הניסיון להיכנס למרוץ בניוטרל, משמע, לנסות אלטרנטיבי, ואת כל הקאמה סוטרא כשבעצם יש בעיה רפואית, פיסית. בהצלחה טליה

נועם@בת

New member
מועדים לשמחה דניאל(ה)

המושגים שהשתמשת בהם קצת מעורפלים. לא ברור לי מה פירוש מחקים או מאריכים ביוץ. ישנם כל מיני גישות לטיפול בבעיות פוריות. אבל קודם כל חשוב לברר מה בעצם הבעיה. הגדרה רפואית מערבית שונה מהגדרה סינית/הוליסטית. ברפואה האלטרנטיבית תמצאי גישות שונות לטיפול בבעיה, אבל את צריכה ללכת למומחה שיאבחן אותך. לצערי עדיין לא שמעתי על כדורים טבעיים שתורמים לפוריות. אני למשל בולעת פעמים ביום אבקה של אצה שרופה הנקראת הישיקי- שמיועדת לחיזוק הפוריות. אבל קיבלתי את זה מרופאה סינית שהתאימה אותה למה שאבחנה אצלי. ואני לא בטוחה שלכל אחת זה מתאים (חוצמזה שזה מגעיל לאללה, גם מסריח לשרוף את זה, וגם מחליא לבלוע אבקה שרופה פעמיים ביום
) אם את מעוניינת בטיפול טבעי- פני למרפא מתאים. אם את מעוניית בכדור אינסטנט שיפתור בעיות, אז לצערי עוד לא מצאו את הכדור הזה
נועם

למעלה