רצון לשינוי

לי2014

New member
רצון לשינוי

השנה החולפת הייתה מאוד מורכבת עבורי.
ילדתי את בני בכורי ואני פרודה מעל חצי שנה. כרגע אני באה ממקום של רצון להעצמה מכמה סיבות:
הפרידה החזירה אותי למוטב ,למרבה הפרדוקס, כלומר חזרתי לעצמי, לשמחת החיים שדעכה פעמים רבות מסיבות אלה ואחרות בקשר הזוגי ויותר מכל-אני בן אדם מאוד אופטימי שמאמין בטוב.
רציתי לקבל מכם השראה לגבי הדרך בה אני יכולה להשריש דרכי מחשבה מחזקות על מנת להמשיך לדרך אחרת.
תודה.

אממ...

אני אמליץ לך על להתחיל לקרוא ספרים
בנושא התפתחות אישית
&nbsp
ממליצה על ספר הראשון הזה:
''כוחה של נחישות'' של - קרול ס דוודק
&nbsp
יש עוד ספרים רבים לקרוא... ודרך לעבור...
אך ממליצה דווקא מהספר הזה.
&nbsp
נ.ב את לא חייבת לקנות
אפשר להשאיל מספריה הציבורית (מה שאני למדתי לעשות לא מזמן )
&nbsp

ommerl

New member
להשריש דרכי מחשבה חדשות:

לפני שאת נפטרת מדרך מחשבה חשוב שתביני מה בעבר היה חיובי בה שלא מועיל לך היום. כשתביני מה היה חיובי בה תוכלי לאמץ בקלות דרך מחשבה חדשה שמספקת גם את אותו דבר חיובי אם הוא עדיין חשוב ורלוונטי בחיים שלך.
&nbsp
הרבה פעמים דרכי חשיבה ישנות לא משתחררות בגלל שהן סיפקו משהו חיובי ואנחנו לא מודעים לזה.
&nbsp
אחרי שתביני מה הדבר החיובי, תביני שדרך החשיבה הישנה היא לא חלק ממי שאת. היא לא הייתה שם תמיד ולכן היא גם לא תהיה לנצח ולכן את יכולה לאמץ דרך חדשה.. את מבינה?
&nbsp
אני באופן כללי ממליץ לעבוד עם מטרות. יש דרכים שונות לכתוב מטרות בצורה נכונה וזה יכול לקדם ולהבהיר מה דרכי החשיבה החדשות שאת רוצה לאמץ.
&nbsp
בהצלחה

ladybug4NLP

Active member
עומר-בדיוק כך. כל התנהגות שלילית יש לה למעשה מטרה חיובית

של הגנה עצמית.
אמממה.... יש לפעמים שאנחנו מגינים יותר מידי על עצמנו.
לפעמים כבר אין צורך בהגנה הזו, בהתנהגות הזו או אפילו החשיבה הזו.

אם נלמד לעדכן את מה חשוב לנו, להשאיר אחורה את מה שאנו כבר לא זקוקים לו ולקחת את הלמידה החיובית להווה ולעתיד,
הרי שנשיג בקלות את השינוי שאנחנו רוצים לאמץ.

על רצון לשינוי

הי לי2014,
ווווואוווו. איזה אומץ! איזו עוצמה! את מתארת פה שינויים מטורפים שקרו לך בזמן קצר. והנה, את חוזרת לעצמך.
נשמע שאת יודעת מה נכון לך ושיש לך ראייה מאד אופטימית על החיים. שאפו.
אני באמת הייתי רוצה להבין למה את זקוקה. מה הכוונה "דרכי מחשבה מחזקות", או "דרך אחרת"?
אני חושבת שרק כשאבין אוכל לעזור לך.

שלך, אורטל זיו.
https://www.facebook.com/ortalzivcoach

למעלה