"רצון הילד"

קטי30

New member
אווי וייי זמיר ../images/Emo4.gif

ואני תמניה בכלל. אבל בקצב של הווא ג'ערס של הרבנות אני בסוף בקלות אדבר איידיש ולא סתם, אלא ספרותית.
אהבתי את ה"אכפתיות" שלהם ו"הדאגה" לילדים.
אפרת

מה שמוכיח

שילד שרוצה לעבור לגור עם הורה אחד..וגם אם האחר..עם הוא עקבי ובגיל 13..יקבל את שלו והמשמורת תעבור. כך קרה גם אצלי אם הבן הבכור. חצי שנה של שיחות עם יועצת בית הספר עם לשכת הרווחה ובית המשפט החליט שיוכל לעזוב את הארץ. בדר"כ ילדים עקביים והם יודעים היכן הם רוצים להיות. ברגע שיחליטו וזה יגיע לבית משפט...90% השופט יחליט לפי בקשת הילד.

קטי30

New member
מיכלי../images/Emo12.gif

מה זה קשור למה שרשמתי
או שאני נלחצת סתם
ע=א התפל'ק לך.

מה שרק מוכיח שוב ושוב...

כשאב באמת חושב שהוא מתאים לגדל את ילדיו ונלחם על כך ולא רק בכדי להקל על עצמו עם המזונות (לגדל אותם עולה הרבה יותר מהמזונות ואת זה יבין אב שבאמת מעוניין להחזיק את הילדים אצלו) - הוא ייקבל אותם. להבדיל מאבות שרק מתבכיינים על גבי דפי פורום או בשיחות עם חברים ותכל'ס לא עושים כלום בכדי לקבל את המשמורת - אבל בקיטורים ותלונות הם אלופים. יישר כוח

t o t a l

New member
אני דווקא הבנתי בדיוק את ההפך

הממצאים מצביעים במפורש על כך שמאבק אבות לקבל משמורת על ילדיהם, מעלה את סיכויי ההצלחה רק באחוזים בודדים: ציטוט: "המחקר מעלה עוד, כי התעקשות מצד האב להחזיק את הילדים אצלו מעלה אמנם את סיכוייו לזכות בילדים, אך לא במידה משמעותית." טוטאל, מקטר ומתלונן.

רות 2

New member
////////////////////////////

חרגת אותי מצחוק .... סיטואציה שכזו מביאה את כל הצדדים לקטר ללא יכולת לשנות... לספר לך כמה אמהות בעלות המשורת מקטרות.?...מתלוננות על כמה לא מספיק המזונות כמה וכמה ואם ו.... בחיית זומזום.... הרי ברור לך שאבות לעיתים חשים שהיו יכולית להיות יותר לתת יותר אם ... המציאות שלהם הכלכלית ,גיאוגרפית ..משפטית.. הייתה מאפשרת זאת... תמהני מדוע את חושבת בכזו הכללה שגברים מקטרים ולא עושים כלום... ... ואגב סטטיסטית לפחות לגבי .."על דפי הפורום".... נשים עושות זאת יותר . חזר יותר ..גבוהה יותר והרבה יותר .... נו אז??..

אכן, מאבק בבית משפט

במקום שבו אתה באמת מצהיר על כוונותיך להחזיק בילדים ולגדל אותם ולא רק בקיטורים בפורום או מפגש בין חברים... כשאתה כאב מעוניין בהם באמת ולא רק כמשחק כוחות. אני באמת שמחה על כך שגם אבות מקבלים את ילדיהם באותה מידה, מכירה הרבה שיכולים להיות הורה הרבה יותר זמין וסבלן כלפי הילד הרבה יותר מהאם. הלכה למעשה - לצערי ישנם גם אבות שמשתמשים ב'יללה' הזו רק בכדי להקל על עצמם במזונות. יתרה מכך, אני גם בעד שכשאשר המשמורת אצל האב שהאם תשלם מזונות בדיוק כמו שהיו דורשים מהאב ללא הקלות. שחלילה לא יתנו את הילדים למי שמסוגל כלכלית - כי הנטל חייב ליפול על שני ההורים, יש עוד הרבה פרמטרים לבחור לבילד את הבית בו הוא יגדל ולא כלכלית - כי שם ואני חוזרת, הנטל חייב ליפול על שני ההורים.

לא יודע

קראתי הכתבה מתחילתה ועד סופה ולא מצאתי ולא רמיזה לאף אחת מהמסקנות שאת שאבת ממנה...אולי זה אני,אך האמת מסופקני...

אא ניר

New member
כן ולא

אני כרגע המהלך של תביעת המשמורת. בקרוב אעבור/נעבור תסקיר של לשכת הסעד..{איזה שם מרתיע}. התהליך אכן קשה מאוד לכולם. ברם, אני מאמין באמונה שלמה, שעדיף לאמיר הבית שלי, על הבית של אימו. הנתונים קשים, בלתי שיוויוניים, אך גם בלתי מפתיעים. אולי בגלל העובדות הבאות: השופטת - אישה/אמא. לשכת הסיוע : העו"ס -אישה/אמא, הפסיכולוגית -אישה/אמא. האחראית על פקידת הסעד -אישה/אמא. פקידת הסעד -אישה/אמא. הגננת - אישה/אמא. ע.הגננת אישה/אמא. לא איבדתי תקווה למרות העובדות, ולמרות הסטטיסטיקה. אני מאמין שבקרוב, בעזרת השם, המשמורת תעבור אלי.

תתפלא

אבל זה שכל מי שמעורב בענין היא אשה, לא מחייב שזה לרעתך. הם מסתכלים על טובת הילד קודם כל, ולפעמים גם בצורה מאד קרה, ולפעמים זה גם אומר שהמשמורת יכולה לעבור לאב. אלא אם כן הילד בוגר כבר ומתחשבים ברצונו, גם אם בבית של הלא משמורן אין תנאים שמתאימים עבורו. עצוב, אבל עובדה

שלי 9

New member
טליה, תרשי לי לתבוע את עלבונם של

הגברים!, דברייך מקוממים מאוד, על איזו הבתכיינות של גברים מעל גבי הפורום את מלינה? גם אם הם מקטרים פה ושם,כמו שאנו הנשים עושות , איפה הבעיה בכך??,הפורום נועד גם למטרה הזו להזכירך..(הוצאת קיטור, ונטילציה של הרגשות..) לא חושבת שהם אלופים בקיטורים יותר מאיתנו.. ועוד גילוי נאות, למרות שאני מחזיקה בדיעה שברמה העקרונית עדיף שהאם תהיה משמורנית על ילדיה, אני חושבת שזכותו של כל אב להילחם על משמורת אם רצונו בכך..

להבדיל ממך...

אני בעד שיוויון לגבי הבית בו הילדים יגורו ויגדלו בו... בין אם הילד יגדל בבית אמו או בבית אביו, העיקר שהשיקול לא יהיה כלכלי - כי שם הנטל חייב לבוא על שני ההורים ולא חשוב היכן הילד מתגורר. ואין לי בעיה עם קיטורים בפורום או בין חברים ולכולם מותר - הרעיון הוא שזו לא חוכמה לקטר וליילל במקום שגם האוזן הקשבת הכי סבלנית לא תעזור לך... (ואם קרן מור הייתה צריכה להגדיר זה זה היה נישמע אוי אוי אוי... - הומור למי שלא ברור) ולהפך, יישר כוח לכל האבות שנלחמים ומאמינים שהם באותה מידה זכאים וראויים ואולי אפילו במקומות מסויימים יותר לגדל את הילד שלהם ועושים זאת בבית משפט - כי שם המקום בו יחליטו בסופו של דבר היכן הילד יתגורר.

שלי 9

New member
טוב..עכשיו אכלתי אבטיח ורוחי טובה

עליי..אז יאלה בסדר שיהיה..העיקר שלא נתווכח :)..(בקיץ יותר קשה להתווכח..)

ayb1

Well-known member
למה הכללות-תתרכזי באבי ילדיך

האם מנסיונך כ..ו..ל..ם כל האבות מתבכיינים, יש לך נסיון עם כל האבות? אם כן הספקת הרבה בחייך הקצרים

הלוואי ואב ילדיי...

היה נלחם על הילדים שלו, על הזמן שלהם איתו, על הקשר שלו איתם - אוחחח הלוואי הלוואי שהיה מגיע ולפחות בימים ובשעות שהוקצו לו - הלוואי... לאב ילדיי יש את כל היכולת לראות אותם כשיחפוץ ואני האחרונה שאמנע זאת מהם וממנו.. לצערי אין בו את הרצון... לימי הולדת חברה שלו ואמא שלו מגיעות לבד - גם כשאנו עורכים את המסיבות בימי שישי או בשבת כשאין תירוצים של עבודה. אך כמו שאומרים - נותנים אגוזים למי שאין שיניים. אכן, נקודה כואבת

למעלה