רצאבי ! תעשה לי ילד !!!!

כRובי

New member
רצאבי ! תעשה לי ילד !!!!

http://www.fullgaz.co.il/archive/jul-04/news/fg5899-motor-sport-law-passed-first-call.php איזה מלך !!!!

45degrees

New member
כן../images/Emo70.gif

המהפכה התחילה. בקטן, אבל צריך להסתכל קדימה. YES עכשיו רק צריך למצוא מסלול שיארח סיבוב מאליפות הסופרמוטו העולמית....

TTמאניה

New member
אחרית הימים הגיע?../images/Emo129.gif../images/Emo57.gif

הגהנום קפא?
פולניות בולעות?
יהיה ספורט מוטורי חוקי בישראל?
עכשיו אני מרוצה שהצבעתי שינוי!

TTמאניה

New member
../images/Emo181.gifואז יורקות בחזרה?

אנקדוטה.... יום אחד חוזרת הביתה הפולניה ורואה את בעלה עושה ביד, קורעת את הבגדים מעליה קופצת עליו מזדיינת כמו מטורפת, רגע לפני שגומר שולקת לו את הזין ומוצצת כמו HOOVER לא מפספסת אף טיפה. הבעל המום אומר לה "20 שנה אני נשוי לך בקושי זזת במיטה... מה קרה?" ענתה הפולניה "מה? שלא תגמור לי על השטיח ואחר כך תנגב עם הוילון" מגרגרת כמו אמסטף שלוקחים לו את העצם

TTמאניה

New member
../images/Emo4.gifאמא שלי אמרה לי לפני שבוע

מתי תביא לי איזה אשכנזיה יפה? אמרתי לה תבחרי: מרוקאית, ברזילאית, אבוריגנית
? מאז שאני בן 16 היא מאיימת שעוד מעט תבוא הפולניה שתשבור אותי. אחרי 11 שנות איומים היא לא חושבת שאני מוכן???
כפרה עליה איזה אמא סבבה יש לי!

TTמאניה

New member
אין לך ../images/Emo23.gif אני לא אשן בלילה!

חכי חכי איזה אתיופית אני מביא הביתה. דווקא סבתא רוצה שאני הביא תימניה, אולי לשחרלרט יש אחות שווארצית?

yogev klx300r

New member
פחחחח שום דבר לא יעזור לך ../images/Emo3.gif

בטוח שלא עם התימניה, את ה-TT אפשר לצבוע בכחול ולזרוק לים. אה, נזכרתי שהוא כבר כחול

TTמאניה

New member
../images/Emo8.gifלהגיב או לא להגיב?

בטח שלהגיב! עוד כמה חודשים יהיה טקס צביעה בכחול. אחר כך כמה מילות פרידה אני מקווה שאת האופנוע הבא אני אקנה עם תקינה אוסטרלית ונסיים בברכת בשנה הבאה במלבורן הבנויה! אלכוהול והרבה עלי

ברררר away with you dirt eaters!

או שמה החלו אוכלי האבק ומנגבי העפר לינוק פיח לעת זיקנה?

yogev klx300r

New member
אוי אוי אוי יונקת קטנה

את אופנת הסופרמוטו אני מכיר מאירופה עוד לפני שידעת מה זה פיח. את מוזמנת לערב קלטות וידאו של מיטב הסופרמוטו האירופאי, מאמצע שנות ה-90.

למעלה