רץ טרי מבקש עזרה

דורון א

New member
רץ טרי מבקש עזרה

נדבקתי במחלה והחלטתי להפוך תחביב ישן (ריצה מדיי פעם) לתחביב יותר רציני אני כרגע התחלתי להתאמן למרתון של פראג (במאי), מחפש המלצות לחנות נעלי ריצה מקצועית ורצינית שאנשי המכירות יוכלו להמליץ לי על נעליים מתאימות. אני גר בירושלים אבל גם אופציה במרכז יכולה להיות רלוונטית

omerB

New member
נעלי ריצה.........

עולם עצום ומאוד אינדיבידואלי ,תתחיל תנסה תרגיש ואז תחליט.המובילים ביצרנים הם "ניו-באלנס","ריבוק","סוקוני"..בעולם וברשת יש גם ברוקס,מיזאנו ואסיקסס.

קטן

New member
שמעתי גם על שתי חברות קטנות../images/Emo15.gif

בשם ניייייייק ואדידס, אני רצתי עם אדידס סופר נובה, נעל מעולה

zinger d 1

New member
קטן עם האדידס רצתה פעמיים וקיללתה

וניייק אני מרשה לעצמי לומר לא נחשבת כנעל ריצה<

קטן

New member
אתה טועה פעמיים, זה היו אדידס אחרות

ולנייק יש נעליים מצוינות, תשאל את אריה גמליאל וציון יעקב

uri1000

New member
שים לב

תתקשר למ.ב.ס היבואנים של סקוני בת"א , תקבל שם יעוץ מקצועי , ואולי מחיר טוב. נעלי "אסיקס" גם מעולות.

דורון א

New member
תודה , צריך פרטים יותר ספציפיים../images/Emo131.gif

תודה על המידע אבל אני מכיר את כל שמות המותגים הגדולים, מה שאני מחפש הוא לא מותג או דגם אלא חנות או דילר ספציפי שאוכל להעזר בו (מישהוא שמבין בצרכים מיוחדים של רצים ולא ממליץ על "הנעל הכי יקרה" בחנות) ניסיתי בכמה חנויות בירושלים והמוכרים לא הבינו "בלשון המעטה" כמעט כלום בנושא אלא רק יכלו לחזור על המנטרה הקבועה - "קח את זה, זה הכי טוב..." אם מישהוא יוכל להמליץ על חנות ספציפית (ובבקשה בלי פרסומות חינם), מומלצת עם ניסיון ויחס מקצועי - שימליץ! תודה!

rmiri

New member
המלצה חמה מאוד היא סאקוני ברמת גן

מול קניון איילון. הם לא מוכרים את הנעל הכי יקרה. הם מתאימים לך אישית לפי צורת הרגל ולפי סוג הריצה. הם בעצמם גם רצים כך שהם מבינים מאוד. מאוד אדיבים וסובלנים. יש להם הליכון שאתה יכול לנסות את הנעל בריצה לפני שאתה קונה.

קטן

New member
כמו כן, באתר runnersworld../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

יש המלצות ספציפיות לגבי נעליים, לפי צרכים שונים של אנשים שונים, אתה יכול לראות שם נעל ואח"כ לחפש אותה בחנות בלי להקשיב למוכר אם הוא לא נראה לך בהצלחה,

למעלה