רפסודיה!!!! מי שמע? יודע? מוכן לפרסם פרטים? תאריכים? משהו?!?!?!?!?!
ג גזר גם עדי New member 16/7/07 #2 אני יודעת רק שזה ב18-21 ושאם התאריך הוא נכון (מה שנראה לי שכן) אז ההרשמה בטח כבר נסגרה...
S spraizler New member 16/7/07 #4 אני פרסמתי פרטים ממזמן מזמן גם פה וגם רשמתי באתר לברר עם הרכזים והמדבים.. לחלק מהמועצות יש רפסודיה של התקם ולחלק לא. זה לא מפעל תנועתי ולכן לא פורסם בגדול. וזה השבוע הזה
אני פרסמתי פרטים ממזמן מזמן גם פה וגם רשמתי באתר לברר עם הרכזים והמדבים.. לחלק מהמועצות יש רפסודיה של התקם ולחלק לא. זה לא מפעל תנועתי ולכן לא פורסם בגדול. וזה השבוע הזה
מ מיכל דורון New member 16/7/07 #5 אל דאגה... הרפסודיה המדוברת אליה נצתרף (י"א) בסוף אוגוסט. במידה והכל יתנהל כמו שצריך - תשמעו על זה פרטים בקרוב. לידע כללי: 19-22 באוגוסט אלה התאריכים.
אל דאגה... הרפסודיה המדוברת אליה נצתרף (י"א) בסוף אוגוסט. במידה והכל יתנהל כמו שצריך - תשמעו על זה פרטים בקרוב. לידע כללי: 19-22 באוגוסט אלה התאריכים.
S spraizler New member 16/7/07 #9 כן אבל יש כמה בעיות דבר ראשון הרפסודיה זה לי' עד י"ב דבר שני דיברתי עם יעל מהצמר שאמרה לי שאין רפסודיה וקשה לי להאמין שהיא לא יודעת מה שהיא מדברת.. אז לא יודע
כן אבל יש כמה בעיות דבר ראשון הרפסודיה זה לי' עד י"ב דבר שני דיברתי עם יעל מהצמר שאמרה לי שאין רפסודיה וקשה לי להאמין שהיא לא יודעת מה שהיא מדברת.. אז לא יודע
S spraizler New member 16/7/07 #11 מה הקשר לתותחית או לא? יעל היא המזכירה של הצמר והיא יודעת בערך את מה שכולם יודעים ביחד. יעל סופר תותחית ובלי להעליב את מיכל מהנסיון שלי איתה אני דיי מאמין ליעל.. אנחנו עובדים איתה כבר שנה שלמה והיא תמיד עוזרת לנו ומביאה מידע מדויק
מה הקשר לתותחית או לא? יעל היא המזכירה של הצמר והיא יודעת בערך את מה שכולם יודעים ביחד. יעל סופר תותחית ובלי להעליב את מיכל מהנסיון שלי איתה אני דיי מאמין ליעל.. אנחנו עובדים איתה כבר שנה שלמה והיא תמיד עוזרת לנו ומביאה מידע מדויק
מ מיכל דורון New member 17/7/07 #12 פרטים מלאים ביום רביעי! מיד אחרי ישיבה עם קובי מהצמ"ר אני יעדכן אותכם לגבי כל הפרטים להצטרפותנו לרפסודיה. קצת סבלנות.
פרטים מלאים ביום רביעי! מיד אחרי ישיבה עם קובי מהצמ"ר אני יעדכן אותכם לגבי כל הפרטים להצטרפותנו לרפסודיה. קצת סבלנות.