רפלקס ודייסה

מאטלנטה

New member
רפלקס ודייסה

שלום אסתר, היות ולבתי יש רפלקס המליצו לי רופאי הילדים לתת לה דייסה (rise creal) 1.אני שאובת ונותנת לה את החלב כבר שלושה חודשים, האם אני יכולה לעשות לה דיסה עם חלב אם? 2. האם זה לא יעשה לה עצירות? ולנושא אחר: . ראיתי שהפנית משהיא ליועצת בניו יורק את מכירה משהיא מאטלנטה?כל נסיונותיי ליצור קשר עם לה ל'צה עולים בהודעות אין סופיות במענה. 4. יועצת ההנקה שלי (צוות הנקה של בית חולים ליולדות) אמרה : א. שיש לה soft laching ב. היא עושה רעשים שהיא יונקת ג. נוזל מהצד שהיא יונקת ולכן היא עדיין premi ולהמשיך בקבוק! מה עושים? אני צריכה להתייאש אחרי שלושה חודשים?

yoetset hanaka in Atlanta

YOu can use your milk to make instant cereal!! You don't even have to heat it, just put a few spoons of cereal in a bowl and squeeze your milk in until the cereal is thick enough. As for a yoetset hanaka in Atlanta, here is the site directory for georgia. I would suggest taht you also find an occupational therapist who will help with the sucking problems, and may help get the baby to the breast. I once heard a great OT speak at a conference, but I don't remember for sure if she was from Atlanta. Her name is Debra Redman. Look in the yellow pages and see if she is there. Let us know what happens, and of course it is worth all the effort for your baby to get your milk.​

justmom

New member
תרגום: יועצת הנקה באטלנטה

את יכולה להשתמש בחלב שלך להכנת דייסה אינסטנט! אפילו אינך צריכה לחמם אותו - שימי כמה כפות דייסה בקערה וסוחטי פנימה את החלב שלך עד שהדייסה תהיה סמיכה דיה. באשר ליועצת הנקה באטלנטה, הנה אתר המדריך לג'ורג'יה. הייתי מציעה לך למצוא מרפאה בעיסוק שתעזור עם בעיית היניקה, ואולי תעזור לך להחזיר את התינוק לשד. שמעתי פעם בכנס הרצאה של מרפאה בעיסוק מצוינת, אבל איני זוכרת בוודאות אם היתה מאטלנטה. שמה דברה רדמן - חפשי אותה בדפי זהב וראי אם היא שם. ספרי לנו מה קורה, וכמובן ששווה את כל המאמץ כדי שהתינוק שלך יקבל את החלב שלך.

למעלה