רפלקסולוגיה

trh31

New member
רפלקסולוגיה

בס"ד שלום לכולם וצהריים טובים.... אני בן 26 נשוי + .. במשך חודש וחצי אחרונים אני לא מרגיש טוב הכל כואב לי מערכת העיכול לא בסדר. אין תאבון. מעשן סגריות יותר מפעם. הלכתי לרופא משפחה שלי ולקח ממני בדיקת דם יסודי אחרי כמה ימים אמר לי הרופא שהכל בסדר רק R12 לא בסדר. בדרך כלל צריך להיות 180 200 % אבל אצלי מצאו 125 % וזה נמוך מאוד. אז הוא נתן לי כדורים של ברזל וR12 אני כבר לוקח יותר מ10 ימים ואין שום תוצאה הכל כואב לי ונורא חלש אני מרגיש בראש כמו שנמחק לי חלק מהזיכרון. מה אני רוצה כאן האם הטיפולים ""רפלקסולוגיה"" יכול לעזור לי בנושא ולמי אני צריך לפנות. מי שיודע איך או מכיר,,,, אפשר לשלוח לי באימייל כאן בתפוז או בוואלה תודה מראש ויום טוב ומוצלח [email protected] trh31 כאן בתפוז

csh018

New member
שלום לך rth31

הטיפול שקבלת מהרופא הוא המתאים לתוצאות הבדיקות. יתכן ועדיין יש בעיה של ספיגה של הויטמינים בדרך זו לכן עליך לבצע שוב בדיקות ולקבל את הויטמינים בדרך שונה. התחושה שאתה מרגיש בראש היא בדיוק התגובות של חוסר ברזל וB12 . הרפלקסולוגיה יכולה לאזור מפני שהמקור לבעיה באזור הבטן והרפלקסולוגיה מאד יעילה בלפתור בעיות הקשורות לאזור זה. אתה יכול לפנות למטפל באזור מגורך מאתר של האיגוד הרפלקסולוגים http://www.reflexology-israel.org מאחל לך בריאות טובה שלומי

avorly

New member
trh31, ברוך הבא בצל פורומינו

לדעתי כדאי מאוד לחזור לרופא ולציין בפניו שישנה החמרה במצב. במקביל פניה לרפלקסולוג'ית יכולה לעזור בהטבה.

למעלה