רפלקסולוגיה

tova28

New member
רפלקסולוגיה

היי, אני קוראת את כל הדברים שאתן כותבות, וזה פשוט מרגש לקרוא את התמיכה הגדולה שנעשית דרך הפורום. רציתי לדעת אם מישהי יכולה להמליץ לי על רפלקסולוגית טובה מאזור גוש-דן אני לפני I.V.F,בעבר שאלתי להצעתכם בנוג ללב-רן, ואני מתנצלת שאני פונה אליכן בכל פעם בנוגע להמלצות. אודה לתשובה.

יולי 154

New member
רפלקסולוגית

יש לי רפלקסולוגית מדהימה, היא נמצאת בבני ציון ליד רעננה היא פשוט עדינה וחמודה ומקצועית והטיפול אצלה כיפי מאוד. אני אצלה כבר כמה חודשים וממליצה עליה מאוד. מקווה שמותר לי לכתוב כאן מספר טלפון, שמה: אלינור טלפון: 09-7461625 מומלץ!

tova28

New member
תודה

תודה אבל אני מחפשת מישהי מאזור ת"א ר"ג. אשמח לשמן המלצה תודה בכל זאת

debby12

New member
מנהל
אני שולחת לך המלצה במסר

על מישהי שמקבלת ברמת אביב

Galit29

New member
אם ראשל"צ טוב אז תפני אלי במסר

אני מפ"ת ונוסעת אליה פעמיים בשבוע. איזה כיףףףףףף

tova28

New member
תגובות

תודה לכולכן על המסרים,ובכל פעם מרגש לראות את האכפתיות של הבנות כאן. דבי,לפי התיאור שלך הרפלקסולוגית דווקא ממש מתאימה לי, אלו בדיוק התחומים שאני מתחברת אליהם. ושמחתי לשמוע שיש לה הכשרה בנושא פריון, מכיוון שאני פוחדת שרפלקסולוגית שאינה מקצועית עוד עלולה לגרום לי לנזק. איפה היא נמצאת? ביג מאמא תודה גם לך. אני לא יודעת אם אמרתי אבל אני אחרי 3 הזרעות שנכשלו, ולפני I.V.F (בעית וריקוצלה). מתרגשת מאוד ומפוחדת...

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. אם הבעיה שלכם היא בעית זרע, כדאי לנסות גם לשפר את הזרע בסיוע רפואה אלטרנטיבית. בהצלחה נועם

האם אפשר גם לקבל המלצה?

אני מחפשת מישהי שתעזור לי בעקבות בעיות לאחר גרידה. מאז - 5 חודשים אין לי מחזור.

למעלה