רפלקסולוגיה

liad1901

New member
רפלקסולוגיה

היי,
אני בתחילת דרכי כמטפלת ברפלקסולוגיה, ואני חושבת לנסות לעבוד באחת מקופות החולים בכדי לצבור ניסיון.... למישהו יש המלצות אם כדאי בכלל לעבוד בקופות חולים? אני זוכרת שפעם נכנסו אלינו באמצע שיעור רפלקסולוגיה מאיגוד הרפלקסולוגים ואמרו לנו שלא נלך לעבוד בזה אך איני זוכרת מדוע... אשמח לתשובות. שנה טובה :)

0 אור 0

New member
הבעד והנגד

בעד:
למטפלים בתחילת הדרך העבודה בקופת חולים מאפשרת לפגוש הרבה מאד אנשים, להתנסות ולרכוש נסיון
אפשרות לשווק את עצמך לאנשים שאת פוגשת שם,
הכנסה קבועה מסוימת
אנשים שמגיעים לטיפול ולא מחפשים אקסטרות
הפרדה מהבית
אין צורך להסתבך עם מס הכנסה, ורואה חשבון ופתיחת עסק, ואחזקת קליניקה
הנגד:
מגבילים אותך מאד מבחינה מקצועית:
- אין אפשרות לבצע אבחון כמו שצריך, אלא צריך לעשות אבחונון מזורז בתוך זמן הטיפול
- מי שקובע כמה טיפולים יעשו הוא רופא מאבחן, שבמקרה הטוב יש לו ידע שטחי ברפלקסולוגיה, אבל לא פעם זה מישהו שעושה צירופים מוזרים כמו לשלוח בן אדם אם כאבי גב תחתון ל 4 טיפולי רפלקסולוגיה ו 4 דיקור, למה לא 8 דיקור או בכלל עיסוי רפואי? לקופת חולים פתרונים. כמובן שלא יעלה בדעתו של אותו רופא לשלוח אשה שסובלת מחוסר איזון הורמונלי או צריכה הכנה להריון אל הרפלקסולוגית - את אלו הוא ישלח לכל מיני יועצות פארה רפואיות.
זמן הטיפול מוגבל לפי מה שמשלמים וכולל בתוכו גם זמן להתלבש, למלא טפסים ולהתארגן - בנטו נשאר לפעמים חצי שעה מטיפול של "שעה". אפילו בספא זה קצת יותר.
השכר נמוך
בחלק מהמרפאות יביאו אותך סתם לשבת חלק מהיום בלי טיפולים

liad1901

New member
בהמשך לשאלתי...

תודה רבה! עזר לי...
האם יש לך רעיונות למקומות אחרים שאפשר להשתלב שם כרפלקסולוגית?
אני בדרכי לשנה רביעית בנטורופתיה....

0 אור 0

New member
אם את מדבר על "להשתלב"

כלומר לעבוד כשכירה אצל מישהו ולא לפתוח עסק עצמאי שלך, אז שתי החלופות המועדפות זה קופת חולים או קליניקה של מטפלים (נדיר - אבל לפעמים מחפשים מטפל נוסף כשכיר)
שאר האפשרויות זה ספא

למעלה