רפלקסולוגיה האם הרפלקסולוגיה עוזרת לרגיעה
C csh018 New member 12/12/07 #2 שלום לavivali בדיוק ביום א' שמעתי על מחקר שנעשה באחד מבתי החולים שבו בדקו איזו שיטה מרגיעה הכי מהר ואפילו יותר מתרופות כימיות. אני בטוח שהתשובה ברורה. ושחר אם הוא קורא יכול לשתף אך זה עובד נפלא בשדרות ובעוקף עזה . רפלקסולוגיה עושה עבודה נהדרת שלומי
שלום לavivali בדיוק ביום א' שמעתי על מחקר שנעשה באחד מבתי החולים שבו בדקו איזו שיטה מרגיעה הכי מהר ואפילו יותר מתרופות כימיות. אני בטוח שהתשובה ברורה. ושחר אם הוא קורא יכול לשתף אך זה עובד נפלא בשדרות ובעוקף עזה . רפלקסולוגיה עושה עבודה נהדרת שלומי
V vca New member 12/12/07 #3 בטח קורא. נוסעים בשישי לטפל בדרום. וראינו יחד שינויים לטובה אצל המטופלים בעוטף עזה. נוסעים בשישי לטפל. מטפלים מוזמנים. ערב שמח. ש.
בטח קורא. נוסעים בשישי לטפל בדרום. וראינו יחד שינויים לטובה אצל המטופלים בעוטף עזה. נוסעים בשישי לטפל. מטפלים מוזמנים. ערב שמח. ש.
A avorly New member 27/12/07 #5 שלומי, אמנם מגיבה באיחור רב...... אבל, תוכל לספר על המחקר שעליו דיברת קצת יותר?
C csh018 New member 27/12/07 #6 הנושא הוכנס בדרך אגב בהרצה על נושא אחר בכל אופן זה היה מחקר/ניסוי מסודר בבי"ח כולל בקרות בקיצר כמו שצריך. אני אפגש עם המרצה הזה בקרוב ואבקש פרטים. יום חמוד שלומי
הנושא הוכנס בדרך אגב בהרצה על נושא אחר בכל אופן זה היה מחקר/ניסוי מסודר בבי"ח כולל בקרות בקיצר כמו שצריך. אני אפגש עם המרצה הזה בקרוב ואבקש פרטים. יום חמוד שלומי