רפלוקס מהטבעת

רפלוקס מהטבעת

שלום אני אחרי ניתוח טבעת כמעט שנה ירדתי יפה מאוד ומאוד מרוצה בשבוע האחרון רק בזמן שינה אני משתעלת ווגם הוא לי חמוץ ולא נעים בכלל כמעט לא ישנה בקושי האם זה קשור לטבעת אולי קרה לה משהו לא סגרתי אותה הרבה זמן

ilcרית

New member
רפלוקס ...

עונה לך מנסיוני המר תרתי משמע
גם אני אחרי שנה התחלתי לסבול מרפלוקס בלילה סבל נוראי . .. הדבר היחיד שעזר לי הוא : לפתוח את הטבעת לפחות ב 1CC ולחזור לנוזלים צלולים ל 24 שעות ואם אפשר ליותר עדיף . בבריאות ובהצלחה אורית

אופירA

New member
מנהל
כמו שכבר עניתי - מפורסם וידוע

במשך הזמן לרבים מאיתנו התכווץ המעבר. יש לפתוח ב-1/2CC והרפלוקס הלילי ייפתר לחלוטין.

שרה16

New member
הייתי ממליצה גם על בדיקת נשיפה

לשלול המצאות הליקובקטור (חיידק). ורצוי פעם בשנה לפחות לבצע שיקוף ולראות שהכל קשורה .

שרה16

New member
סיבות לריפלוקס

סגירה הדוקה מידי של הטבעת תזונה לא נכונה תפקוד לקוי של סוגר הושט התחתון כיב בקיבה הליקובקטור פילורי בדיקת גסטרוקופיה או נשיפה, יכולה לשלול מה לא ולהתמקד במה כן. יכול להיות שעצם הפתיחה יגרום להפסקת הריפלוקס, אבל לא יגלה מה הגורם האמיתי אם הוא לא רק סגירה הדוקה. לפיכך הייתי ממליצה על בדיקה נרחבת למי שסובל כבר תקופה ארוכה, או שיש היסטוריה מישפחתית. רופאים לא מנדבים אינפורמציה ולא ששים לשלוח לכל מיני בדיקות...היו הרופאים של עצמכם ועימדו על זכויותיכם להגיע לשורש הבעיה.

אז איך תסבירו את זה?

יום חמישי בלילה- לא הצלחתי לישון בכלל! מכירים את זה? שוכב במיטה, נשימות מסתדרות, הגוף מתרפה לקראת שינה, ו...הופ! חנק. האוכל עולה!! מתיישב, מנסה לנשום, לא להקיא, כן להקיא, לנשום את הקיא, להקיא את הנשמה, יאללה- גמרנו. שוכב שוב, הדופק נרגע, החלומות מתכוננים, ו... הדרן!!! אשתי כבר לחוצה, חושבת אם שילמנו ביטוח חיים. מעיר את כולם, זקוק נואשות לחמצן, אבל זה נעצר ע"י הג'יפה שעולה... וככה כל הלילה!! מגיע ליל שבת_ מרק עם (כמובן...) קניידלאך, בשר תוספות סלטים ומה לא, כמובן- לאט וכרגיל בזהירות, אבל כמויות נחמדות, שינה כמו תינוק. לא סתם- עד 9:00 בבוקר!! בחיים זה לא קורה. וזה עוד אחרי שהלכתי לישון מייד אחרי האוכל. מוצ"ש, שלוש שעות אחרי האוכל, הולך לישון, לא מרגיש כלום, ואת ההמשך תקראו מיום חמישי. ממוטט היום בעבודה. אין קשר ל: מה שאכלתי, מתי שאכלתי, יום אחרי יום, זה בא בהתקפות לפי המוח המעצבן של הטבעת הזו... דייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לפני כמה ימים סיפרתי בדיוק אותו דבר

והלכתי לאבינוח כדי לבדוק איך זה קורה גם כמוך בערב שבת ישנה כמו תינוקת וימים אחרים לא ישנה בכלל בקיצור....כשאוכלים הרבה הוושט נכנסת לפעולה מרובה ולכן דוחפת האוכל לקיבה בצורה יותר אקטיבית כשאוכלים רגיל ומעט לוקח זמן לוושט להיכנס לפעולה ולכן לא דוחפתצ מספיק חזר האוכל ואז נשאר שאריות אוכל שעולה ברפלוקס בהדרגה הפתרונות שעבדו עבורי 1- לשתות קר מאוד או חם מאוד לפני האוכל כדי להכניס הוושט לפעולה 2- לא לאכול 3 שעות לפני השינה 3- לא לשתות שעה לפני השינה 4- לשכב שעה לפני שהולכים לישון ולראות אם יש רפלוקס 5- אם השאריות עולות, לרוקן השאריות עם המיצי קעבה 6- לא לאכול סיבים בערב בגדול...אבל כמובן שפתיחה קטנה גם עוזרת בהצלחה

העלמה קפריזית. אתה יש לך ניסיון עם אשה

רציונלית ונטולת שגיונות, ככה שאתה פשוט לא מבין כמה מדמואזליות יכולות להיות קריזיונריות (במיוחד שבדיות...)

springia

New member
יתכן שזה קשור לכמות המים ששתית באותו יום

גם לי זה קורה המון (שנה וחצי אחרי טבעת) יום אחד ישנה כמו מלאך ויומיים רצופים שיעולים מעצבנים והקאות.... בנסיונות ותהייה..ומחקרים עלי עצמי (ממש מכון ויצמן הגוף שלי נהייה)הבנתי שזה קשור לכמויות הנוזלים שאני שותה..ככל שאני שותה המון מים במהלך היום תופעת הריפולוקס נעלמת, ביום שאני על סף התייבשות כי שכחתי להאביס את עממי במיים השיעול מגיע ..ורק בלילה (איום ונורא) ...תנסה לשתות מים ..והמון במהלך היום ותבדוק האם זה משפיע גם עליך:) בהצלחה

אופירA

New member
מנהל
גם אני רציתי להציע לשתות

כחצי שעה אחרי הארוחה האחרונה, לשתות הרבה ולדאוג שהכל עובר פנימה. ולראות אם זה פותר את הבעיה של רפלוקס בלילה. אבל כשעה לפני השינה להפסיק לשתות, כי גם שתיה ממלאת וגם לשתיה לוקח זמן לעבור.

למעלה