רפי רשף

טול טול

New member
רפי רשף

היי... אני חדשה כאן, וראיתי את כל ההודעות שכתבתם לדבורה מאיה. מישהו מוכן לתת תקציר של מה שהיה בתכנית של רפי רשף, כדי שאבין על מה אתם מדברים? הבנתי שמאיה עשתה מעשה אמחץ ונפלא, אבל לא הבנתי מה הוא..... יום טוב, אני

תרנגולת

New member
היא התראינה..

חשפה שם את עצמה, ואת מה שקרה לה בחיים- שזה לא קל. זה מעלה את המודעות- זה א. וזה אולי יביא עוד בנות עם הפרעות לפורום- שזה חשוב גם. ו..:)

טול טול

New member
תודה אבל...

גם לי יש הפרעת אכילה ומאוד מעניין אותי לדעת על מה היא דיברה בתכנית. כיוון שכולם כבר יודעים אני אשמח להיות בעניינים מעבר ללדעת שהיא חשפה את עצמה ושזה לא היה קל. את זה אני יודעת על בשרי.

תרנגולת

New member
ממ..

היא סיפרה על האישפוזים שהיא עברה.. על התקווה שלה לצאת מזה.. על זה שהיא רואה את עצמה עוד כמה שנים כן מתפקדת- ושהיא כבר עובדת.. הראיון היה די קצר.. נשמח אם תשארי כאן, הפורום יוכל לעזור לך.. תכתבי מה שעל הלב שלך אם את רוצה, ותקבלי כאן המון תמיכה.. נעים להכיר, אני תרנגולת <שולחת יד לטול טול> התלחצי את ידי?

טול טול

New member
ודאי שאלחץ את ידך!

וחוץ מזה.....מההודעה שלך אני מבינה שהיא אנורקסית (???) אצלי זה הפוך. אני בולמית, והאמת היא שלאחרונה אני כמעט לא מקיאה. שאלה: כולם כאן בקטע של הפרעת אכילה זו או אחרת, או שהפורום הזה הוא על פי רוב מקום מפגש לאנשים שלא קשורים לעניין? אני פשוט שואלת כי אני חדשה, ולא כל כך יודעת. שיהיה יום כתום לך ולכולנו, טול

תרנגולת

New member
:) בהחלט..

זה פורום לבנות עם הפרעות אכילה.. רוב הבנות כאן סובלות מהפרעות אכילה.. ויש אנשים מתוקים שנמצאים כאן כדי לעזור לנו ולעודד אותנו. אבל הפורום הוא קבוצת תמיכה לאנשים הסובלים מהפרעות אכילה.. את בטיפול..? בת כמה.. אם מותר.. (?) היא אנורקטית.

טול טול

New member
נעים להכיר...

אז אני טול טול, ואני בת 24. הייתי בטיפול, כעת אני מטפלת בעצמי, לשם שינוי. אני כבר די בסדר, כבר די בלי בלאגנים אלא רק עם מספיק קילוגרמים להוריד. זו המלחמה הנוכחית שלי, בשאיפה שלא לחזור לעולם לזו הקודמת, ההקאות.

תרנגולת

New member
(-: אחלה..

שה``בלאגנים`` כבר לא חלק מהשגרה שלך.. טוב- אז נשאר לאחל שוב, ברוכה הבאה.. תמיכה ואהבה יש כאן בשפע.. ובהחלט נעים להכיר. קחי לך פרח לבוקר : --<-{@

למעלה