רפי - רעיון לתחקיר

amitdayan

New member
רפי - רעיון לתחקיר

שלום רפי, אני כותב אליך כנער ממוצע.. יש מקרי רמאות רבים רבים שאני נחשף אליהם ואני חושב שפנייה אליך יכולה לשים להם סוף OK אז מה שרציתי לדבר איתך זה על מצב מסיבות הנוער בארץ.. כן כן כמה שזה נישמע רעיון דפוק אני חושב שיכול לצאת פה תחקיר טוב, אז למה שלא תמשיך לקרוא? טוב אז מה שקורה בימינו במסיבות התל אביביות המוצעות לקהל הנוער זה פשוט בזיון! בערך 90% מהמפיקים הם נוכלים. מה שקורה במקרים הקיצוניים (יש צוותי הפקה שמאופיינים עם מסיבות חוזרות ונישנות כאלה) שפשוט יש מקרים שאנשים תמימים ישלמו 80 שקל כדי לקנות כרטיס, ויקבלו אפס בתמורה, לא מסיבה. לדוגמא, ביום שלישי נערכו חגיגות הסילבסטר. בלילה זה צוות בשם ENERGY (איתי פז, עומר רוטנברג ועוד כמה אנשים) החליטו לארגן מסיבה במועדון בשם התל אביב לאונג´ שברחוב הש"ך 12 בתל אביב. לפי מה שידוע לי, מקום זה בנוי להכיל כאלף אנשים לפי אישורי המשטרה. הצוות הדפיס משהו כמו 3000 כרטיסים (80 שח כ"א) והפיץ אותם ליחצנים ברחבי הארץ! וזאת רק מכירה מוקדמת! הייתה גם מכירה במקום הארוע! בערב המסיבה הגיעו כל הבליינים ונידהמו מכמות האנשים, כמובן שהמקום לא עמד בלחץ, והמסיבה שהתחילה בשעה 23:30 לערך הסתיימה בשעה 1:00 (מסיבה ממוצעת מסתיימת ב5) אנשים ששילמו עבור מסיבת ריקודים קיבלו לילה קר ברחובות תל אביב, אנשים שרצו לבוא ולשמוע את המוזיקה שהובטחה להם לא קיבלו אפילו אומן אחד שהיה אמור להופיע. בכלל כמעט בכל שבוע מופצות הזמנות למסיבות נוער שכאלה, רוב הפעמים ההזמנות מלאות שקרים. מובטחת שתייה חינם, לפעמים אוכל חינם, במקרים רבים מבטיחים גם מפיקי המסיבה הופעה של אומנים שכלל לא מגיעים באותו ערב. מעשים שכאלה הם פשוט נוכלות ורמאות הכי מגעילה שיכולה להיות מה אתה חושב שאפשר לעשות? אם תחליט לקחת נושא זה כתחקיר לתכנית - אשמח לעזור לך עם הרבה פרטים [email protected]

yaniv002

New member
יש לי עצה קטנה

אוליי פשוט תלך למועדונים יותר מוכרים???

amitdayan

New member
אני לא יודע בן כמה אתה..

אבל כנראה שאתה כבר לא נער... אז המצב אצלנו הוא ככה, אין מסיבות במועדונים קבועים המועדון הוא גם לא קובע את איכות המסיבה המועדון זה סתם איזה חדר בבעלות פרטית שבא איזה יזם מפיק פרטי שמשכיר את ה"חדר" הזה ומרים בו מסיבה וככה כל מפיק נודד ממקום למקום ואי אפשר לשפוט מסיבה לפי המועדון בו היא נערכת

ginat

New member
מסיבות תל אביביות

שלום עמית דיין אפשר לנסות לבדוק את הנושא הזה , למרות שדנו בו הרבה בעבר , גם באמצעי תקשורת אחרים, אבל בכל זאת נשמח לקבל עוד פרטים , אתה יכול לפנות אלינו לטלפון 9566666-09 , תודה

למעלה