רפי כהן

איה ג

New member
רפי כהן לא משחק מאחר ו.....

וישנם כמה שחקנים שמשחקים באותה משבצת כחלוץ יש את יניב,יעקובו סביליה....ונכון שרפי לא מקבל דקות למרות שהוא שחקן מצויין הנה לך דוגמא: סיבליה ,לא קיבל דקות משחק המון זמן והנה אתמול הבקיע...... ברוך השם יש לנו ספסל גדול עם מבחר של שחקנים.... אין מה לעשות.... אבל אמן ואלה יהיו הבעיות של הקבוצה...

כן. אבל את לא חושבת ש...../images/Emo60.gif

מגיע לו לשחק קצת כי הוא לא נכנס וזה ממש חבל כי הוא יכול לעשות הרבה דברים יפים על המגרש(וכמובן שאני לא מזלזל בסביליה קטן ויעקובו)

v rossi

New member
לא!

כל עוד והקבוצה מתפקדת ומראה תוצאות בצד ההתקפי אין צורך לשלב אותו. חוץ מזה שכמו שכבר אמרתי- אתה לא יודע מה הולך באימונים ובמשחקים עצמם לא מסתכלים רק על הגולים. חלוץ עושה הגנה מאוד חשובה כשהוא זה שמתחיל את עבודת הלחץ בחלק המגרש של היריבה. למשל- כשיניב קטן רץ ללחוץ את המגן השמאלי- יעקובו באופן אוטומטי רץ לאחד מהבלמים והקשר השמאלי שלנו רץ למגן הימני. כך נוצרת עבודת לחץ טובה. רפי כהן לא עושה את הדברים האלה באופן אוטומטי. הוא מחפש רק להוכיח את עצמו בדרך של הבקעת שערים. אני לא אומר שזה לא טוב ואני חושב שהוא חלוץ מעולה. אבל ברגע ששחקן לא משחק באופן תמידי עם כל הקבוצה- הוא יכול גם להפריע למהלכים שלהם כשהוא נכנס לשחק.

למעלה