רפי ידוע לך שערוץ 10 לא חוקי ...

eabramov

New member
רפי ידוע לך שערוץ 10 לא חוקי ...

ובצדק... לא יתכן שערוץ מסחרי ארצי לא ישודר באמצעות משדרים קרקעים אנלוגיים!!! ידוע באופן ברור שכ20 אחוזים מן הציבור קולט באמצעות אנטנה "רגילה" וזולה שידורי טלוויזיה ואינם מחוברים לכבלים ולווין ולא יכולים להרשות לעצמם צלחת פרטית שעולה כמעט אלף שקלים(כולל התקנה) ואין גם סיבה...כי גם כתוב בחוק הרשות השניה סעיף 51 (א) שהרשות חייבת להקים רשת משדרים ורק כאשר השידורים יקלטו בכל הארץ יוכל הערוץ לפעול...שריבלין לא יעבוד על אף אחד...5 אחוזים רק נשארו לקלוט באנטנה רגילה....נו באמת??? על מי הוא עובד בדיוק... ואז יש את הטענה השנייה שאין מספיק תדרים קרקעיים ושזה מסורבל ויקח כמה שנים...נו מה אנחנו אידיוטים...יש גבול לכל תעלול... בקיצור כנס/ו לאתר המחאה יש שם הכל...ממש נחמד (אולי לא מעוצב) והחתימו העצומה שם... www.geocities.com/israeluhf ןלרפי...אני מקווה שתעשה משהו בהקדם האפשרי...תודה מראש!

חוקי טבע אי אפשר לשנות

חוקי אדם אפשר. ובכן . יש פו בחור שמנסה לתפס על עץ על מנת להסיג אני לא יודע מה . על שידור הערוץ 10 במשדרים רגילים. במצב ששורר היום בספקטרום התדרים הכל תפוס וכולם מפריעים לכולם . יש עשרות תחנות בלבנון שמפריעות בצפון הארץ לתחנות המקומיות . ערוץ 1+2 מירדן יש הפרעות מרצועת עזה יש הפרעות באזור אשדוד אשקלון לערוצי ישראל 1+2 בצורת גלים שחורים . לך תוסיף את ערוץ 10 על תדרים אחרים זה יפריע לתדרים הקיימים. כי צריך עשרות ערוצים על מנת ליצר כיסוי ארצי . גם התקנת עשרות משדרים והחזקה זה עניין של מיליונים . יצרני האנטנות נעלמו היום אנטנה זה מיצרך מוזאוני . איפו תיקנה אנטנה רגילה . אין להשיג אנטנות .(כי אין ביקוש). התקנת אנטנה עולה כ800 ש"ח התקנת צלחת עולה כ 1500 ש"ח . איכות התמונה היא כמו DVD ללא הפרעות אז מה הרעש שאתה עושה . על דבר שאתה לא מבין בו כלום ניכתב ע"י הטכנאי קרמר . המתקין אנטנות מישנת 1966 (שישים ושש) וסובל מיכל ההפרעות האלה עד המצאת הלוויין.

eabramov

New member
אני גר יותר קרוב ללבנון ממך...ואל..

בלבל לי המח... מה אתה מדבר שטויות... מקובל בכל העולם לשדר בקרקעי... אפילו בארה"ב... זכותו של כל אחד לקלוט באמצעות אנטנה פשוטה....ועוד אתה אומר לי שזה לא מיוצר...נו באמת יעקב... ומאיפה יש למשל לסבתא שלי 1500 שקל...למה מה הם מיליונרים...וכשאני יוצא לטיול קמפינג...מה לא מגיע לי לקלוט ערוצים מסחריים בשטח...עדיף שתשתוק...זה הכי כדאי לך... חוץ מזה יש עכשיו בעולם המערבי שידורים קרקעיים ספרתיים מתקדמים...וזה בקרקעי...ולב דווקא בלווין...חוץ מזה בלווין יש בעיות של הפצת חומר עם זכויות יוצרים... רפי אנא עזור לנו... ציבור סרבני החיבור לחברות הטלוויזיה למנויים! תודה, ערן אברמוביץ, איש עוזר לזולת...וגם בטלוויזיה הקהילתית נהריה... ואני יודע מה האזרחים רוצים, יותר ממך יעקב בכל מקרה!

דווקה בנהריה הקליטה של ערוץ

1+2 היא מעולה . כי יש קשר עיין עים המשדרים בכרמל באוניורסיטה

למעלה